nejde mi skyn zbraně

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike: Source
Hemi.cz

nejde mi skyn zbraně

#1 Příspěvekod Hemi.cz » 25 srp 2010, 15:38

Ahoj lidi pls poraďte stáhl jsem si skyn z fpsbanana http://www.fpsbanana.com/skins/98996 a nejde mi mám jen obrys zbraně ale je růžovo černá pls poraďte jde to nějak spravit. mám to tam dobře daný ale nefaka to :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: nejde mi skyn zbraně

#2 Příspěvekod Mysteria » 25 srp 2010, 18:02

Skin je plně funkční, zkoušel jsem na NS CSSku, takže jsi to blbě "nainstaloval" 8-)

Obrázek

Jo a ještě píše se skin :)

proximo
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod proximo » 25 srp 2010, 18:04

Co je proboha težký na instalaci skinu??? Jen tam nakopíruješ obsah raru a hotovo. ;)
Obrázek

NighTMare

#4 Příspěvekod NighTMare » 25 srp 2010, 22:26

ten stejný skin mám i na steamu a jede me to všude , kromě playzone , pařba , esl

proximo
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod proximo » 25 srp 2010, 22:33

NighTMare píše:ten stejný skin mám i na steamu a jede me to všude , kromě playzone , pařba , esl

No nechci ti nic řikat ale skin může být v některých případech považován za cheat (zvýhodnění hry) a tudíž můžeš dostat ban. Jinak pokud chceš hrát ligu na kompetivní úrovni jako esl, playzone atd, skiny mít nemůžes. Radím aby sis ten skin z osobní zkušenosti radši smazal.Samozřejmě je to tvoje věc.Ale doporučuju dávat skiny POUZE na NonSteam.

BTW: A vůbec , modifikování hry ať už to sou scripty, skiny a podobné "blbůstky" odsuzuju. ;)
Obrázek

Will
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Will » 26 srp 2010, 08:16

Nastudujte si sv_pure a pak něco říkejte :D
ObrázekBattleForce.cz - příjemný herní portál s oblíbenými CS:S servery
Přijďte si zahrát Zombie camp & escape, Scoutzknives, Surf fun & Surf RPG & Surf 10x_reloaded, Gungame, Warcraft3, Minigame, Deathrun a mnoho dalších modů

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod Mysteria » 26 srp 2010, 08:45

No počítám s tím, že to zkoušel na local serveru a měl sv_pure 0 samozřejmě. Je jasný, že pokud to zkoušel na serveru s sv_pure 1 nebo 2 že mu to nepůjde :)

SPiRIT
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod SPiRIT » 26 srp 2010, 09:02

proximo píše:
NighTMare píše:ten stejný skin mám i na steamu a jede me to všude , kromě playzone , pařba , esl

No nechci ti nic řikat ale skin může být v některých případech považován za cheat (zvýhodnění hry) a tudíž můžeš dostat ban. Jinak pokud chceš hrát ligu na kompetivní úrovni jako esl, playzone atd, skiny mít nemůžes. Radím aby sis ten skin z osobní zkušenosti radši smazal.Samozřejmě je to tvoje věc.Ale doporučuju dávat skiny POUZE na NonSteam.

BTW: A vůbec , modifikování hry ať už to sou scripty, skiny a podobné "blbůstky" odsuzuju. ;)

No když už naskinovat tak je lepší skinovat si steamové CSS protože u steamu nepřepisuješ soubory jak je tomu u nonsteamu, ale pouze vytváříš alternativní verze (např skinů) a pokud je server admin na svým serveru nechce tak jak už tu psal Will, nastaví na server sv_pure 2 a je to hotovo, jiná liga je skinování nonsteamu, jelikož nonsteam ligy po vzoru EGSports stojí za velký kulový tak si tam naskinuj co chceš, v nonsteam lize stejně o prestiž nejde.
Nightmare> tam je správně nastaveno sv_pure 2(to znamená, že se načítají textury a modely pouze z .gcf souborů)

Hemi.cz

#9 Příspěvekod Hemi.cz » 26 srp 2010, 20:15

mě to nejde mám to tam dobře daný ale mě to nefaka ani když se nastavím sv_pure 0,1,2 chci si tam dat tu klasickou m4 z nosným uchem ale nefaka :?: :?: :?: paraďte vždycky si tam dám skin a mám to ružovi a černý

proximo
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod proximo » 26 srp 2010, 20:18

Kdybys to tam měl dobře daný tak by ti to fungovalo, tak asi nemáš...Jen vezmi obsah raru a nakopiruj ho do cstrike.
Obrázek

Zpět na „Counter-Strike: Source“