[b]Server: IP:93.91.250.112:27037
Ja bi som chcel abi ste mi pomohli ako nastavit permissions napriklad aby Vip si mohli davat /fly ale /gamemode 1 /gamemode 0.
Dakujem.
PERMISSIONS
- Shaggy84675
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Re: PERMISSIONS
Mrkni do návodů 

Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.
- King_of_KeKs
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
1.) Myslím, že pár ľudom ten štrajk v SR skutočne neprospieva lebo potom píšete tak ako píšete :X
2.) Napíš presne vždy presne čo potrebuješ nie "pomohli nastaviť VIP výhody", ale presné výhody s ktorými potrebuješ pomôcť.
Keďže si nedodal ani zoznam pluginov aký máš tak ti poradím pluginy, ktoré majú asi takú istú funkciu ako niektoré čo máš na servery -_-
Na /fly môžeš použiť plugin SimpleFly, ktorý stiahneš TU. Stačí ak priradíš VIP hráčom perm., ktorú nájdeš v odkaze.
Na nastavovanie gamemodu môžeš použiť viacero pluginov, avšak pravdepodobne máš na servery plugin essentials, tak stačí ak mi priradíš perm.
2.) Napíš presne vždy presne čo potrebuješ nie "pomohli nastaviť VIP výhody", ale presné výhody s ktorými potrebuješ pomôcť.
Keďže si nedodal ani zoznam pluginov aký máš tak ti poradím pluginy, ktoré majú asi takú istú funkciu ako niektoré čo máš na servery -_-
Na /fly môžeš použiť plugin SimpleFly, ktorý stiahneš TU. Stačí ak priradíš VIP hráčom perm., ktorú nájdeš v odkaze.
Na nastavovanie gamemodu môžeš použiť viacero pluginov, avšak pravdepodobne máš na servery plugin essentials, tak stačí ak mi priradíš perm.
Kód: Vybrat vše
- essentials.gamemode
-
Dobre ale by som chcel aby ste mi tu dali nejaky obrazok ako to v tom permissions ma vyzerat.
- Shaggy84675
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
To si nastavíš podle svých pluginů
Uděláš si skupiny např. VIP, Admins, Players atd. a pak jim přiřazuješ práva.

Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.
- PanadoL
Takto si to tam daj...
Kód: Vybrat vše
groups:
Crafter:
default: true
prefix:
permissions:
- authme.player.*
- essentials.fly
- PanadoL
Shaggy84675 píše:To si nastavíš podle svých pluginůUděláš si skupiny např. VIP, Admins, Players atd. a pak jim přiřazuješ práva.
Ano a pak si tam jen přidávej další groupy a práva které tam chceš mít...