Pacsteam
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pacsteam
Na Pac Steam odborník nejsem, s tím ti líp poradí MAX, ale pleteš to páté přes deváté.
Pokdu chceš používat Pac Steam, tak nepotřebuješ mít CSSko, nainstaluješ ten Pac Steam a ono se ti to stáhne samo ze Steam serverů jako 1 velký soubor a bude to samo tahat i updaty, jako normální Steam, jenom s tím rozdílem, že se připojíš jenom na NonSteam servery.
Jestli jsi myslel, že instaluješ to NS CSSko a nějak to propojíš s Pac Steam tak to (asi) nejde, proč taky, když se ti to stáhne samo...
Pokdu chceš používat Pac Steam, tak nepotřebuješ mít CSSko, nainstaluješ ten Pac Steam a ono se ti to stáhne samo ze Steam serverů jako 1 velký soubor a bude to samo tahat i updaty, jako normální Steam, jenom s tím rozdílem, že se připojíš jenom na NonSteam servery.
Jestli jsi myslel, že instaluješ to NS CSSko a nějak to propojíš s Pac Steam tak to (asi) nejde, proč taky, když se ti to stáhne samo...
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- max_007
- Věk: 36
neviem radu akeho typu potrebujed, pokial mas už pacsteam nainstalovany a css stahnute a nejde ti ho spustit je to preto lebo dneska vysiel dalsi patch a ono to trocha trva kým pacsteam vyda ten patch , potom sa ti automaticky stiahne do css aj ten patch, inak vždy ked vyjde patch tak musis spustit autoupdator.exe inak kukni si videonavod predtým ako sa nieco opýtas
http://www.youtube.com/watch?v=ngiox7mvhrg&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=ngiox7mvhrg&hd=1
-
No mne to dnes stiahlo UPDATE NA CS:S iba asi 2 Mb a nejde mi teraz spustit ani nic
ale UPDATE na DoD:S mi stiahlo normalne ide setko a dal som aj AUTOUPDATER
ale UPDATE na DoD:S mi stiahlo normalne ide setko a dal som aj AUTOUPDATER
- max_007
- Věk: 36
tak asi este nevisiel patch na css cez pacsteam musis pockat
Zpět na „Counter-Strike: Source“