Server-pomocnik+odměna
-
Re: Server-pomocnik+odměna
Třeba s tim, jak má každý před jménem dvakrát tu funkci nebo třeba, jaký plugin se používá na obchod kromě ChestShop. Na serverech vidívám, že tam mají udělaný obchod jen z cedulek, žádný truhly. Nevěděl by nikdo, co to je za plugin?
- King_of_KeKs
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
1.)
Dvakrát funkciu ?.. Máš na mysli dvojitý prefix ?.. Ak používaš PermissionsEx a ChatManager tak uprav config v ChatManager takto :
by nejento odtialto. Mne osobne to pomohlo
2.)
ChestShop je najlepší plugin(dla mňa) na obchody. Ak robíš ty, ako admin/majitel a pod. obchod stačí ak na prvý riadok napíšeš AdminShop(aby aj hráči vedeli, že to je AdminShop) a nemusíš dávať pod cedulku chest. Avšak keď si hráč musíš dávať pod cedulku chest aby to malo odkial čerpať materiál.
Dvakrát funkciu ?.. Máš na mysli dvojitý prefix ?.. Ak používaš PermissionsEx a ChatManager tak uprav config v ChatManager takto :
Kód: Vybrat vše
enable: true
message-format: <%player> %suffix%message
global-message-format: <%player> %suffix&e%message
ranged-mode: false
chat-range: 100.0
by nejento odtialto. Mne osobne to pomohlo

2.)
ChestShop je najlepší plugin(dla mňa) na obchody. Ak robíš ty, ako admin/majitel a pod. obchod stačí ak na prvý riadok napíšeš AdminShop(aby aj hráči vedeli, že to je AdminShop) a nemusíš dávať pod cedulku chest. Avšak keď si hráč musíš dávať pod cedulku chest aby to malo odkial čerpať materiál.
-
1) ChatManager mám nastavený správně, když ho odstraním, tak se mi tam stejně zobrazuje vše, ale správně.
2) Už jsem našel ten plugin, je to: ShowCaseStandalone.
//EDIT: Už se mi to zobrazuje správně. Stačilo jen v Essentials dát toto na false.
2) Už jsem našel ten plugin, je to: ShowCaseStandalone.
//EDIT: Už se mi to zobrazuje správně. Stačilo jen v Essentials dát toto na false.
Kód: Vybrat vše
add-prefix-suffix: true