Server, zaplacený ale admini neodpovídají.

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike 1.6
Bat1

Server, zaplacený ale admini neodpovídají.

#1 Příspěvekod Bat1 » 21 srp 2010, 17:48

Mohl by mi někdo říct jak to chodí na fakahede s komunikací mezi kupujícím a prodávajícím?
Fakahedu jsem se rozhodl vyzkoušet protože od jiných poskytovatelů šla úroveň serveru hodně dolů, co mě ale zaskočilo na rozdíl od konkurence je nulová snaha s Vami komunikovat.

Server jsem platil před 2-3dny, zaslal jsem potvrzení o zaplacení(foto) nic. Napsal jsem email, také nic. Na icq se mi z 5adminu ozval jeden a ten mi pomoct nemohl protoze pouze nastavuje a upravuje servery.....

Je mi jasné že u PC nikdo nesedí celej den....ale jednou za 3 dny k tomu určitě někdo sedne, tak nevím proč mi neodepisují.
Nechci aby to znělo jako výhružka ale pokud se server do úterý nespustí, budu peníze vyžadovat na spět, jakýmkoli způsobem. Protože jak říkám, u konkurence jsem zaplatil, poslal foto s potvrzením a do max 30min jsem měl odpověď na emailu.

Celkem zklamání,tak uvidíme jaká aspon bude uroven serveru, pokud se admini ráčí odpověďet.

Birkof

Re: Server, zaplacený ale admini neodpovídají.

#2 Příspěvekod Birkof » 21 srp 2010, 18:55

Bohužiaľ je to tak, ja ti pomôcť s týmto nemôžem, a o chalanoch nemám žiadne info. Písal som im SMS tak dúfam že sa ozvú, niesi jediný kto mi dnes písal ohladne týchto vecí :(
fakaheda.eu, 4game.cz - administrátor

Keď sa niečo rieši tu vo fóre prosím nepíšte mi ohľadom toho ešte aj na icq, otázku stačí napísať do fóra, odpovede sa určite dočkáte :)

Bat1

#3 Příspěvekod Bat1 » 21 srp 2010, 19:57

Já ti věřím a celkem tě lituji. Věřím že je to otravné, uvidíme jestli sms pomůže...ten server by se hodil co nejříve.

radolfpetr

#4 Příspěvekod radolfpetr » 21 srp 2010, 20:33

Jo ja us dnes taky psal us cekam 3 dny a nic ,admin kaktus byl vcera cely den ONLINE a nebyl schopny napsat jedine slovo ... To je pristup :(

Bat1

#5 Příspěvekod Bat1 » 21 srp 2010, 20:44

Nejhorší je, že jsem psal i majitelovi fakahedy a ten taky jaksi nema snahu komunikovat. Lidi co znam rikaji ze to je normalni...ja mam ale obavy. Nehlede toho ze jsem mohl uz davno srvr mit, takhle musim uplne zbytecne cekat.

Austin
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Austin » 21 srp 2010, 23:45

jo, po 2 letech jsme si dovolili odjet na 4 dny na dovolenou... Nemyslim si, ze je to katastrofa, pockat si 1-2 dny navic... (objednavky a platby jsme obden vyrizovali)
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod Mysteria » 22 srp 2010, 08:49

Všichni jsme jenom lidi, jde o to, že jsi se trefil zrovna do toho místa, kdy tu zrovna nikdo nebyl :) Jinak to že jsou na ICQ online neznamená, že tu jsou - mají ho zapnuté neustále, proto je lepší psát na email a pokud tu někdo je tak taky do hodinky, dvou je vždy všechno vyřízeno :)

Zpět na „Counter-Strike 1.6“