Mě to jede bez nejmenšího problému, a to mám učící režim... co nepovolím je zablokovaný a nejdřív se to zeptá, je to pro mě nejlepší.
Ale Stop OT
css patch 1.0.0.48 (cumulative)
- Will
- Kontaktovat uživatele:
Re: css patch 1.0.0.48 (cumulative)

Přijďte si zahrát Zombie camp & escape, Scoutzknives, Surf fun & Surf RPG & Surf 10x_reloaded, Gungame, Warcraft3, Minigame, Deathrun a mnoho dalších modů
- proximo
- Kontaktovat uživatele:
Mysteria píše:Will píše:Ale blbost, neumíš ho nastavit
Jo jasně a proto to dělalo asi i dalším stovkám lidí? Hledat ty témata se mi nechce...
Jak říkám, používám NOD32 verze 3.0 SK - cracked a jsem spokojenej, běhá jak má...Will píše:Nemusíš hledat klíče, stačí jednou za měsíc znova provést vyžádání trial klíče... a hromadu mailů k tomu.
Stačí používat vhodný crack

- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Mysteria píše:Will píše:Nemusíš hledat klíče, stačí jednou za měsíc znova provést vyžádání trial klíče... a hromadu mailů k tomu.
Stačí používat vhodný crack
Jasně

Ale prostě Avast home 5 + Comodo + spouštět prohlížeč a neznámé soubory přes sandbox, a jsem ve vatě, sandbox je skvělá věc. Sice je Comodo firewall trochu ukecanej, co se sandboxu a pokusů o připojení týče, ale za to mám pod kontrolou vše co se pokouší komunikovat se světem, takže v konečném důsledku je můj systém více v bezpečí než mysteriův s crackovaným NODem

- DarkCore
No já používám ten novejNod 32 Antivirus 4 k němu jsem si stáhl takzvaný User And Password finder který při každém startu windows checkne licenci a pokud brzy vyprší najde jinou
Btw nějak to tu odbočilo od tématu

Btw nějak to tu odbočilo od tématu
- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to je jak ten Minodlogon co jsem kdysi používal
Tož co naděláš musíme trochu podiskutovat

Tož co naděláš musíme trochu podiskutovat

- proximo
- Kontaktovat uživatele:
Já mam placenou licenci a nemůžu si ho vynachválit, má spoustu zajímavých vylepšení a hafo nastavení.Podle mě jednoznačně nejlepší antivir na trhu.
- DarkCore
No to jo no. mám ještě dotaz ohledně CS:S ten nick mi přes konzoli nastavit jde avšak konzole nebere speciální znaky místo nich napíše mezeru a ve hře jsou to pak klasické "čtverečky" u některých hráčů jsem ale viděl téže znaky a tak se ptám jak to událi? Někde jsem slyšel že nick se dá taky nastavit v jednom textovém dokumenty který je umístěn někde ve složce s CS:S, mohlo se ale jednat o staré Csko no nevíte o tom někdo něco náhodou?
- proximo
- Kontaktovat uživatele:
Ten textový dokument se jmenuje rev.ini, měl by tam být řádek playername nebo něco takovýho a tam si to změníš.V posledním patchy 48 přibila možnost měnit si nick ve hře jako to bylo před Orangebox updatem, v tom případě zapni hru a v Options dej Multiplayer a tam to je.
- DarkCore
To jsem skoušel dám multiplayer a pak musím dát ještě Advanced ale tam mi nick měnit nejde a znaky tam taky nejdou napsat chci tam vložit toto:๖ۣۜplayername a vloží se tam tohle: playername
- DarkCore
V tý složce rev je napsaný tohle PlayerName = www.agt.4game.cz co to jako je?
Zpět na „Counter-Strike: Source“