css patch 1.0.0.48 (cumulative)

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike: Source
max_007
Věk: 36

Re: css patch 1.0.0.48 (cumulative)

#41 Příspěvekod max_007 » 19 srp 2010, 10:27

SPiRIT píše:Právě, že to jsem u toho druhého opravil a DarkCore psal, že se ho to zeptalo jestli se soubory můžou přepsat, jinak instalátor má tu výhodu, že po vytvoření záznamu v registreh, lze načíst přímo cestu kde je nainstalované CSS případně i ověřovat verzi CSS, háček je v tom, že ta verze od drumwilla, nevytváří žádný registr, takže by si každý musel vytvořit vlastní registry, protože není nikde definovana jednotná cesta k css, já ho mám třeba na ploše a ještě na mým druhým disku(D:\) a ostatní ho můžou mít kdekoliv jinde, ale to bych napsal , co a jak se musí udělat, dále jsem přemýšlel o vydání vlastní verze CSS, která by ty registry při instalaci zapsala sama, čímž by odpadl problém s tím, že někdo neví jak nakopírovat patch protože cesta by se za pomocí registrů při instalaci nastavila sama.

zbytocne si komplikujes zivot, pokial je niekto debil tak to tam nenainstaluje bez pomoci...

DarkCore

#42 Příspěvekod DarkCore » 19 srp 2010, 12:51

No tak se připojil na jeden servr a tam byli ještě ktomu botové :shock: máte v tý hře všechno menší než v source enginu?? A jméno se nastavuje přes konzoli nebo jak to stim je?

SPiRIT
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvekod SPiRIT » 19 srp 2010, 12:58

max_007 píše:
SPiRIT píše:.......

zbytocne si komplikujes zivot, pokial je niekto debil tak to tam nenainstaluje bez pomoci...

No uvidím, když bych se bezmezně nudil tak to udělám.... není to zas tak pracný jak to může vypadat, návod na udělání .reg souboru zhruba 15minut a vytvoření instalátoru, který přečte údaje z registru dalších 30 minut i s kompilací. Někdy večer se chvilka najde. Takže na vlastní plnou verzi kašlu, vono i ten upload by mi trval tak 2 dny protože mám pomalej upload, ale ty patche, s tím instalátorem bych vydávat mohl, vono udělat patch je teďko záležitost na 30 minut, protože už mám potřebný soft v PC.
DarkCore>>
Jméno se nastavuje přes príkaz name v consoli, jako u staré verze, ale musíš mít ve složkách
cstrike/addons
soubory Name_Enabler.vdf a Name_Enabler.dll aby ten příkaz name byl funkční, a k té velikosti, nevím.... nezkoumal jsem to ... na velikosti přece nezáleží :lol:

DarkCore

#44 Příspěvekod DarkCore » 19 srp 2010, 13:02

Super a ještě raty ty se v této verzi nemusí nastavovat? znáte to ty ty blbosti updaterate_100...
A taky jsem měl jeden problém s hrou že když jsem se napojil na servr tak mi to napsalo klasickou chybu Odesílat neodesílat skusil jsem kliknout na CS:S no a šlo to hrát akorát při načítání další mapy už to krachlo

Něco jsem zjistil když vyhledávám servery tak se mi přitom vždycky vypne internet protože mi to furt píše Server not responding a když se na něj skusím připojit tak tam je jenom Connecting.. Pak se hra vypne a asi na 5 minut mi nejde internet, ani prohlížeč to co je?

SPiRIT
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvekod SPiRIT » 19 srp 2010, 13:44

DarkCore píše:Super a ještě raty ty se v této verzi nemusí nastavovat? znáte to ty ty blbosti updaterate_100..

Nemusí, ty jsou nastavený továrně na 66, jiný než 66 tick server ani nenajdeš, sice existují různé hacky na 100tick ale tam může hrozit nebezpečí toho že dveře nebo jiné funkční části map nemusí fungovat tak jak mají, viz problém se dveřmi na 100tick servery na starém enginu, proto je hra dělaná pouze na 66 kde funguje nejlíp jak může.
DarkCore píše:A taky jsem měl jeden problém s hrou že když jsem se napojil na servr tak mi to napsalo klasickou chybu Odesílat neodesílat skusil jsem kliknout na CS:S no a šlo to hrát akorát při načítání další mapy už to krachlo

Někdy to spadne ovšem nemělo by to dělat často i original CSS mi párkrát spadlo, to nijak neovlivníš, ovšem kdyby to dělalo pravidelně při nějaké akci tak to už je problém, takové náhodné pády ničím neovlivníš. Jaký jsi použil patch?

DarkCore píše:Něco jsem zjistil když vyhledávám servery tak se mi přitom vždycky vypne internet protože mi to furt píše Server not responding a když se na něj skusím připojit tak tam je jenom Connecting.. Pak se hra vypne a asi na 5 minut mi nejde internet, ani prohlížeč to co je?

S tímto jsem se nesetkal, je fakt, že jsem to testoval na Vistách, ale internet mi to opravdu nevypíná, ani ta hra mi nepadá a na servery se připojím bez sebevětšíh problémů, zkus přeinstalovat windows... ona tahle hra by s internetem neměla dělat nic, jedině že by ti nějaký vir blokoval připojení

DarkCore

#46 Příspěvekod DarkCore » 19 srp 2010, 13:46

Tento:

Kód: Vybrat vše

http://www.mediafire.com/?x3xuk1gq2n3m79y

Ale jelikož to bylo v raru tak jsem to kopíroval ručně

DarkCore

#47 Příspěvekod DarkCore » 19 srp 2010, 13:52

A co bráná Firewall??

SPiRIT
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvekod SPiRIT » 19 srp 2010, 13:56

Když zapněš css tak ho minimalizuj a měl bys vidět že se windowsackej firewall ptá na to jestli spojení pro hl2.exe může povolit, nebo ten firewall uplne vypni je stejně na nic, radsi si porid pořádnej firewall (např COMODO firewall, je zdarma).

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvekod Mysteria » 19 srp 2010, 13:59

No ohledně toho firewallu, je to nějaký divný, při každý instalaci NS a prvním hraní se mě to ptá o povolení hl2.exe, přitom už to tam mám asi 7x :D

Jak píšeš to Server not responding s mi u NS taky stává, nechám si vyhledta servery a pak prostě když kliknu pravým pro podrobné informace, tak se mi ukazuje že neodpovídá... ale to mi dělalo i v předchozích verzích.

SPiRIT
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvekod SPiRIT » 19 srp 2010, 14:05

To je problém v revemu, zatím to nebylo pořádně vyřešený

Zpět na „Counter-Strike: Source“