css patch 1.0.0.48 (cumulative)
- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: css patch 1.0.0.48 (cumulative)
Čistě teoretiky by se mohlo stát, že pokud ta hra co jsi stahoval byla ve verzi 1.0.0.39 tak tam toho mohlo chybět o něco více, protože můj path je na hru která má v základu minimálně verzi 1.0.0.40, takže s každou verzí hry 1.0.0.40 a víc by s mým patchem neměly být potíže. Ale težko soudit co se ti tam pokazilo, to bych se na to musel podívat osobně abych našel řešení, takhle je to jen střelba od boku.
- DarkCore
Nj co se dá holt dělat no :/ Stáhnu to co postnul proximo a uvidim. Btw mohli byste sem dát ip adresu nějakého CZ Servru only De_Dust 2 kde hraje hodně lidí at se zase nepřipojuju na náký starý how:: 

- proximo
- Kontaktovat uživatele:
217.11.249.79:27172 ale je steam only
81.0.217.174:27158 nonsteam
81.0.217.174:27158 nonsteam
- DarkCore
Thx počítam tak že to vyskouším až zejtra.
- proximo
- Kontaktovat uživatele:
- DarkCore

- DarkCore
Tak ještě stáhnu patch a jdu to nainstalovat. 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Víš, ono by stačilo nebejt slepej - máš jako první téma navrchu DOWNLOAD: CSS NonSteam client a Server crack, tak co myslíš, že tam bude?
SPiRIT: Víš v čem je možná problém? NEvím jestli je to i u druhého, ale při balení prvního, jsi totiž nebalil přímo ty soubory, ale složku patch_to_1_0_0_48, takže i když jsem instaloval do cstrike, tak místo rozbalení přímoto udělalo složu víše jmenovanou a tu jsem pak musel zkopírovat normálně do složky s csskem
Na ten "instalátor" můžeš použít i WinRAR jdou tam nastavit i texty a tak...
SPiRIT: Víš v čem je možná problém? NEvím jestli je to i u druhého, ale při balení prvního, jsi totiž nebalil přímo ty soubory, ale složku patch_to_1_0_0_48, takže i když jsem instaloval do cstrike, tak místo rozbalení přímoto udělalo složu víše jmenovanou a tu jsem pak musel zkopírovat normálně do složky s csskem

Na ten "instalátor" můžeš použít i WinRAR jdou tam nastavit i texty a tak...
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Právě, že to jsem u toho druhého opravil a DarkCore psal, že se ho to zeptalo jestli se soubory můžou přepsat, jinak instalátor má tu výhodu, že po vytvoření záznamu v registreh, lze načíst přímo cestu kde je nainstalované CSS případně i ověřovat verzi CSS, háček je v tom, že ta verze od drumwilla, nevytváří žádný registr, takže by si každý musel vytvořit vlastní registry, protože není nikde definovana jednotná cesta k css, já ho mám třeba na ploše a ještě na mým druhým disku(D:\) a ostatní ho můžou mít kdekoliv jinde, ale to bych napsal , co a jak se musí udělat, dále jsem přemýšlel o vydání vlastní verze CSS, která by ty registry při instalaci zapsala sama, čímž by odpadl problém s tím, že někdo neví jak nakopírovat patch protože cesta by se za pomocí registrů při instalaci nastavila sama.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Přemýšlel nebo jsi se rozhodl? Je fakt, že spousta lidí to neumí nainstalovat, stačí když mi píšou na ICQ
A to se jim to člověk snaží všemožně ulehčit. Každopádně s tou vlastní verzí bych počkal, až už nebudou updaty tak častý a mohl by jsi udělat rovnou celkovou bez potřebných patchů... jenom extrahovat nejnovější .gfc

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
Zpět na „Counter-Strike: Source“