Já tam nic neupravoval, jenom tapetu a to je obrázek.
Přidat do index.php na začátek a na konec?
[PHP] Minecraft Extended Punishment List [4.0.3]
-
Re: [PHP] UltraBans Extended Web Banlist [1.10Beta9]
93.91.250.118:27997
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jo. Úplně. Tzn úplně první řádek tamto a nic víc na něm už nebude. To samé s posledním řádkem.
Ještě to teoreticky může být konfigurací webu. Každopádně ve verzi 1.2 to předělám, aby to šlo i bez těhle tagů
Ještě to teoreticky může být konfigurací webu. Každopádně ve verzi 1.2 to předělám, aby to šlo i bez těhle tagů

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jirik998: No problem 
Malá ochutnávka plánované nové grafické úpravy formulářů pro různé žádosti (zrušení trestu, potrestání hráče) ve verzi 1.2.
Cílem je absolutně všechno minimalizovat a zpřehlednit jak se dá.
Tzn. minimalistická grafika ve střídmém barevném provedení, zkrácené veškeré chybové zprávy. Prostě jasně, stručně a výstižně. To bude moto nové verze!
PS: Header bude samozřejmě jiný, CSGO opravdu k Minecraftu cpát nebudu, ale ještě jsem si nedal vytvořit žádný s tématikou MC.
Tapeta (pozadí celé stránky) bude taky udělaná na míru.
Co se týká termínu vydání, tak na tom se nic neliší, vydána bude až bude komplet všechno hotovo, což při mém momentálním časovém vytížení bude tak na konci roku, ale tak vydrželi jste to dost dlouho bez mého banlistu, tak vydržíte ještě pár měsíců na verzi 1.1.

Malá ochutnávka plánované nové grafické úpravy formulářů pro různé žádosti (zrušení trestu, potrestání hráče) ve verzi 1.2.

Tzn. minimalistická grafika ve střídmém barevném provedení, zkrácené veškeré chybové zprávy. Prostě jasně, stručně a výstižně. To bude moto nové verze!

Co se týká termínu vydání, tak na tom se nic neliší, vydána bude až bude komplet všechno hotovo, což při mém momentálním časovém vytížení bude tak na konci roku, ale tak vydrželi jste to dost dlouho bez mého banlistu, tak vydržíte ještě pár měsíců na verzi 1.1.

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
Je to sice hezké,že tam je návod na banlist,ale já nejdřiv musim vytvořit v mysql vůbec to aby se mi tam ty bany posílali....A právě v configu serveru (minecraftu) je toto
mysql://localhost:3306 ale ja vůbec nevím,co mám do toho vypnit
mysql://localhost:3306 ale ja vůbec nevím,co mám do toho vypnit
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
To udělá sám plugin. Tady máš návod jak rozchodit plugin UltraBans na MC serveru => viewtopic.php?f=85&t=3628

-
Mysteria, ten formulář vypadá pěkně. Jak to bude s obrázkem? Mohly by se tam v intervalech měnit všechny hry co provozuje Fakaheda 
To byl vtip. Bude šance jej změnit? Hráči by asi koukali kde jsem to ukrad, když to bude banlist na Tekkit a obrázek Counter Strike

To byl vtip. Bude šance jej změnit? Hráči by asi koukali kde jsem to ukrad, když to bude banlist na Tekkit a obrázek Counter Strike
- zikl
- Věk: 30
- Kontaktovat uživatele:
Nečetl si to Ps. pod tím obrázkem
-
To se omlouvám, tak se mi to zalíbilo, že jsem dál nečetl. 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Obrázek si budete moct dát jakej budete chtít. Předpokládám, že většina lidí si tam dá nějaký baner nebo header co používají na webu.
Tohle jsem udělal proto, že většina lidí si ho tam dávala pak sama a tak takhle to pěkně zapadne do designu
Teď už jenom doPHPkovat administraci + předělat administraci do stejného designu a bude hotovo.
Tohle jsem udělal proto, že většina lidí si ho tam dávala pak sama a tak takhle to pěkně zapadne do designu

Teď už jenom doPHPkovat administraci + předělat administraci do stejného designu a bude hotovo.