css patch 1.0.0.48 (cumulative)
- proximo
- Kontaktovat uživatele:
- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: css patch 1.0.0.48 (cumulative)
V mojem patchi je masterserver na setti.info, tzn. pouze nonsteam servery, problém je v tom, že ten masterserver nerozlišuje na jaké verzi běží daný server, takže tam najdeš některý co jsou updatovaný a některý prostě ne.
Na hraní po internetu ti stačí stáhnout zhruba 2GB (rozbalený to má zhruba 4GB) instalačku z tadyma:
viewtopic.php?f=3&t=807
a aplikovat třeba ten můj patch nebo jiný patch který obsahuje všechny patche předchozí (upozorňuji správně aplikovat, když to nakopíruješ do jiné složky než to má bejt tak je to na houby
)
Já jsem ten svůj patch osobně zkoušel několikrát a fungoval vždycky , něco asi děláš špatně
Na hraní po internetu ti stačí stáhnout zhruba 2GB (rozbalený to má zhruba 4GB) instalačku z tadyma:
viewtopic.php?f=3&t=807
a aplikovat třeba ten můj patch nebo jiný patch který obsahuje všechny patche předchozí (upozorňuji správně aplikovat, když to nakopíruješ do jiné složky než to má bejt tak je to na houby

Já jsem ten svůj patch osobně zkoušel několikrát a fungoval vždycky , něco asi děláš špatně

- DarkCore
Já nevím možná instaluju blbě patch postupuje takto:
1. Nainstaluju Csko do C:/ProgramFiles/Counter-Strike:Source
2.Spustím patch je tam nastaveno plocha nastavím
tedy cestu C:/ProgramFiles/Counter-Strike:Source dam Next a zeptá se mě to zda chci přepsat soubory dám All Files a už se to tam kopíruje no tak co je na tom špatně?

1. Nainstaluju Csko do C:/ProgramFiles/Counter-Strike:Source
2.Spustím patch je tam nastaveno plocha nastavím
tedy cestu C:/ProgramFiles/Counter-Strike:Source dam Next a zeptá se mě to zda chci přepsat soubory dám All Files a už se to tam kopíruje no tak co je na tom špatně?

- proximo
- Kontaktovat uživatele:
- DarkCore
Mno pak jsem tedy stáhl nákou blbou verzi (což nepřipadá v úvahu) jiné vysvětlení nevidím.
- proximo
- Kontaktovat uživatele:
1.Nainstaluj toto http://ulozto.cz/5200868/css-new.exe
2.Potom patch http://www.mediafire.com/?x3xuk1gq2n3m79y
Takhle to mám já a funguje.
2.Potom patch http://www.mediafire.com/?x3xuk1gq2n3m79y
Takhle to mám já a funguje.
Naposledy upravil(a) proximo dne 18 srp 2010, 23:37, celkem upraveno 1 x.
- DarkCore
A to je všechno jo? Jestli to zas nepůjde tak si asi nainstlauju windows 98 a přestoupím na 1.6

- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Co přesně jsi ztáhnul..... můžes sem postnout přesně to forum ze kterýho jsi vzal linky na stažení? a případně napsat jaká verze byla v tom CSS co jsi stáhnul(1.0.0.40 bo jiná...) , a co ti to píše když se chceš připojit na server (myslím updatovaný server na verzi 1.0.0.48)
- proximo
- Kontaktovat uživatele:
DarkCore píše:A to je všechno jo? Jestli to zas nepůjde tak si asi nainstlauju windows 98 a přestoupím na 1.6![]()
Ano, to je všechno.
- DarkCore
No to forum..rači ho zveřejnovat nebudu ale o to nejde hra byla určitě v pořádku. Asi se to nák posracoco když jsem to patchoval pže co jsem stáhl v tom byla plná hra a asi 6 patchu byli očíslovaný od 1 do posledního ale třeba to autor pomíchal to už nevim. A ted to vyskoušet nemůžu pže jak sem nainstaloval ten tvůj patch tak tam mám jen Start game a žadný vyhledávání servrů a založit nová hra nejde kliknu na tlačítko a nereaguju proto už sosám to CS:S z odkazu co sem ted napsal proximo. 
Btw už mám 2%
Jo patch to byl myslim 1.0.0.40 instaloval jsem asi 6 patchů a pak sem nakej musel ještě stahovat snad. Ale mám dotaz kdybych nainstaloval patche třeba do 1.0.047 a stáhnul ten psolední 48 ale Comulative tjk. All in nebylo by to tím?

Btw už mám 2%

Jo patch to byl myslim 1.0.0.40 instaloval jsem asi 6 patchů a pak sem nakej musel ještě stahovat snad. Ale mám dotaz kdybych nainstaloval patche třeba do 1.0.047 a stáhnul ten psolední 48 ale Comulative tjk. All in nebylo by to tím?
Naposledy upravil(a) DarkCore dne 18 srp 2010, 23:49, celkem upraveno 1 x.
Zpět na „Counter-Strike: Source“