Spuštění nového webu
- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spuštění nového webu
Poslední dotaz, když nastavim nové tvary sms tak musim zvlášť pro ČR a zvlášť pro SK ?
- Kaktus
Opět stačilo zkusit zaslat testovací SMS.
Musíš to nastavit zvlášť.

- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
Dobře
děkuji

- Kaktus
lllScorpionlll Zatím nevíme, zkusíme se na to podívat.
GangstaGroup Od určité hranice už si nemohou uživatelé navyšovat sloty sami. Vytvoř si ticket s žádostí o navýšení slotů. (viz. text u navyšování: Sloty na serveru můžete sám navyšovat maximálně do počtu 30 a musíte mít požadovaný počet kreditů pro doplatek Chcete-li sloty navýšit ještě více, vytvořte si prosím ticket a po zvážení administrátory Vám budou sloty zvýšeny
Zažádat o navýšení slotů)
GangstaGroup Od určité hranice už si nemohou uživatelé navyšovat sloty sami. Vytvoř si ticket s žádostí o navýšení slotů. (viz. text u navyšování: Sloty na serveru můžete sám navyšovat maximálně do počtu 30 a musíte mít požadovaný počet kreditů pro doplatek Chcete-li sloty navýšit ještě více, vytvořte si prosím ticket a po zvážení administrátory Vám budou sloty zvýšeny
Zažádat o navýšení slotů)
-
Nenastala nahodou nekde chyba v prepoctu prideleni RAM na servery ? mam 40 slotovy server a pred updatem v pohode a po updatu mi kazdou chvilku skolabuje server na to ze mam prideleno jen (859 MB) namisto 3072 MB
jinak si to nedokazu vysvetlit se serverem jsem delsi dobu nic nedelal a zaclo to delat az po prechodu.
Spoiler: zobrazit
jinak si to nedokazu vysvetlit se serverem jsem delsi dobu nic nedelal a zaclo to delat az po prechodu.
[img]http://query.fakaheda.eu/93.91.250.109:27602?type=3[img]
-
Asi menší bug, u žádného serveru nevidím kolik žere RAM nebo jak vysoko je CPU... http://query.fakaheda.eu/93.91.250.102:37203
-
Port: 27204
Neviem ci ste tak vytazeni nahadzovanim noveho webu, neviem ci mam vytvarat tickety alebo pisat maily... odpovede nechodia.
Dnes som si objednal a uhradil novy 100 slotovy server cez novy system a vyskytli sa mi tieto problemy:
Nechcem posobit ako spammer, schvalne som to objednaval v doobednajsich hodinach aby som po prichode z prace mohol na serveri pracovat ale takto to naozaj nejde. Za skoru odpoved, v lepsom pripade vyriesenie mojho problemu vam vopred dakujem.
Neviem ci ste tak vytazeni nahadzovanim noveho webu, neviem ci mam vytvarat tickety alebo pisat maily... odpovede nechodia.
Dnes som si objednal a uhradil novy 100 slotovy server cez novy system a vyskytli sa mi tieto problemy:
- FTP pristup nefunguje
- v poznamke pri objednavke som uviedol, ze k serveru potrebujem MySQL databazu (kedze sa v novom systeme vytvarat este neda), nestalo sa tak
Nechcem posobit ako spammer, schvalne som to objednaval v doobednajsich hodinach aby som po prichode z prace mohol na serveri pracovat ale takto to naozaj nejde. Za skoru odpoved, v lepsom pripade vyriesenie mojho problemu vam vopred dakujem.
- MiniMe
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
lllScorpionlll píše:wtf !? táto chyba mi úplne zhodila a zalagovala server na 10 minút:Spoiler: zobrazit
Niečo sa aktualizuje alebo ako to mám chápať ?
//EDIT: + rollback viac než hodinu určite ...
Kód: Vybrat vše
FakaHedaMinequery server thread shutting down
Tento výpis je jen důsledek toho, že spadl server. Neznamená to, že náš plugin je příčinou pádu.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
-
S istotou si dovolim trvrdit, ze mojim serverom PvPCraft.cz, ktory je u vas 100% najhranejsim vam robim nemalu reklamu. Rano o 6:00 vstavam a preto by som vas poprosil o prednostne vybavenie mojej ziadosti, chcem sa aj vyspat po narocnom dni.
Vidim, ze ste aktivni a opravit FTP pristp + zalozit DB neda tolko prace.
Idem si zapalit cigaretu a verim, ze ked sa vratim budem moct pokracovat v budovani druheho najhranejsieho serveru Fakahedy.
Dakujem.
Vidim, ze ste aktivni a opravit FTP pristp + zalozit DB neda tolko prace.
Idem si zapalit cigaretu a verim, ze ked sa vratim budem moct pokracovat v budovani druheho najhranejsieho serveru Fakahedy.
Dakujem.
- MiniMe
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Yuri1985 píše:Nenastala nahodou nekde chyba v prepoctu prideleni RAM na servery ? mam 40 slotovy server a pred updatem v pohode a po updatu mi kazdou chvilku skolabuje server na to ze mam prideleno jen (859 MB) namisto 3072 MBSpoiler: zobrazit
Nic se neměnilo, jsou tam 3 GB
FakaHeda admin