Server: IP:217.11.249.89:37341PORT
Zdravím,mám 2 dotazy ten první je.Chtěl bych poprosit o návod na vip cs server tak aby si ho hrěči mohli kupovat přes sms třeba za 99 Kč Návod prosím díky.
A ten druhy je :Jak se vždy dostanu na server tak to na obrazovce napiše Server je hostovany u fakaheda.eu a co mam prosím udělat abych tam mohl dat třeba přidte na web ten a ten aby se to tam automaticky ukazovalo?? moc diky.
Prosim o radu diky
- MiniMe
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosim o radu diky
Hlášku najdeš v souboru /cstrike/addons/amxmodx/configs/amxx.cfg na FTP herního serveru.
Co se týče VIP je mnoho cest a na fóru najdeš mnoho témat. Záleží taky dost na tom, jestli chceš používat vlastní nebo naší bránu.
Co se týče VIP je mnoho cest a na fóru najdeš mnoho témat. Záleží taky dost na tom, jestli chceš používat vlastní nebo naší bránu.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
-
Kisekis
No tu domenu bych chtel použit vaši kdyžtak mi prosím posli link kde najdu jak to udelat.a kde vtom amx.cfg najdu tu vetu pls?
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Otevři si soubor a dej hledat
Tak to najdeš nejsnáze.
Co se týče VIP za SMS, nemám s tím zkušenosti, nikdy sem to neměl rád. Ale na netu je spousta návodů jak na to, případně ti můžu poslat odkaz na již hotové řešení (samozřejmě to není zadarmo).
Co se týče VIP za SMS, nemám s tím zkušenosti, nikdy sem to neměl rád. Ale na netu je spousta návodů jak na to, případně ti můžu poslat odkaz na již hotové řešení (samozřejmě to není zadarmo).
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
Kisekis
Aha,a co chceš za to řešení? nutne bych to potřeboval mužu ti zlepšit karmmu nebo co chceš?
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
No já nic nechci, já sem to nedělal, jen vím že existuje takové řešení přímo i s pluginy
Pokud chceš poslat link na webovku kde to prodávají, pošli mi PM.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain