V tom problém není...
NĚco tam máš špatně
Pomoc s Essentials
- zdenda204
- Věk: 36
-
Re: Pomoc s Essentials
1) V configu musí být zachováno formátování textu
2) nepoužívej příkaz /reload nebo /reload all nebo tak něco, některé pluginy tuto možnost nepodporují (AuthMe a zmíněné Essentials)
3) Můžes ve hře použít /essentials reload čímž se znovu načte config (s tvýma úpravama pokud jsi to provedl korektně)
2) nepoužívej příkaz /reload nebo /reload all nebo tak něco, některé pluginy tuto možnost nepodporují (AuthMe a zmíněné Essentials)
3) Můžes ve hře použít /essentials reload čímž se znovu načte config (s tvýma úpravama pokud jsi to provedl korektně)
Karma potěší 

- zdenda204
Mickes, ale to co jsi napsal mu je úplně nanic.
On formátování zachovává, že ty pluginy reload nepodporují je největší blbost jakou jsem kdy slyšel a když mu to nejde upravit ani při vypnutém serveru tak tam nejspíše zadává nějákou hloupost.
On formátování zachovává, že ty pluginy reload nepodporují je největší blbost jakou jsem kdy slyšel a když mu to nejde upravit ani při vypnutém serveru tak tam nejspíše zadává nějákou hloupost.
-
V tom případě jsi toho neslyšel ještě dost
. AuthMe to mají napsané přímo na bukkit.org cituji: "IMPORTANT INFO: Don't use the /reload command as it isn't supported yet!". A essentials mi po /reload taktéž blbly např. nefungoval příkaz /say a další. Takže to určitě blbost není. Trochu mysli než něco napíšeš.

Karma potěší 

- zdenda204
To vime, ale kdyz napises ze to ty pluginy nepodporuji tak si kazdy mysli, ze ten plugin se proste nerestartuje a nebo se nezapne.
Ale resime tu problem jeho a ne tvuj!
Ale resime tu problem jeho a ne tvuj!
-
Zdenda, prosím přečti si celý topic než začneš odpovídat. /reload jsem mu psal ať nepoužívá, že to nedělá dobře pluginu Essentials a dalším pluginům. Nikoliv tu neřešíme žádné moje problémy. Takže až zase budeš odpovídat tak si přečti celý topic, pro tvoje dobro alespoň 3× dokola.
Omlouvám se moderátorům/adminům za zbytečné příspěvky.
BTW: Na ten config jsem koukal a u kitů se mi zdá, že máš spatné formátování. Např. u názvů "zaklad" a "nastroje" máš jiné odsazení pokud se to pouze špatně nevložilo do Code.
Omlouvám se moderátorům/adminům za zbytečné příspěvky.
BTW: Na ten config jsem koukal a u kitů se mi zdá, že máš spatné formátování. Např. u názvů "zaklad" a "nastroje" máš jiné odsazení pokud se to pouze špatně nevložilo do Code.
Karma potěší