Vypnutí notifikací "Fakaheda save"

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
zdenda204
Věk: 36

Re: Vypnutí notifikací "Fakaheda save"

#11 Příspěvekod zdenda204 » 30 říj 2012, 17:55

Pokuď se nemílím tak PVPCraft hostuje u Vás, že?
Ale ten ty zprávy má změněný.
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Surgerix
Věk: 58

#12 Příspěvekod Surgerix » 31 říj 2012, 19:44

Chápu, že na podobné "volovinky" nemáte čas, ale mě to jako volovinka nepřijde. Z mého pohledu je mi jako zákazníkovi vcelku jedno, jestli zakládáte nový web, nebo sponzorujete cestu na měsíc.
Nepřeji si, aby hráči byli informování o tom, na jakém hostingu server jede, ani aby jim byl každou chvíli "spamován" chat informací o ukládání světa. Znepřehledňuje to chat, který se snažím stylizovat do jednotné barvy a naprosto ho minimalizovat pro pohodlí hráčů. Chtěl bych tedy vědět, co můžu dělat aby se tato zpráva přestala zobrazovat. Omlouvám se, ale odpověď že "nemáte čas" mi doopravdy nestačí.

Díky

SpreyYManNNikKK

#13 Příspěvekod SpreyYManNNikKK » 31 říj 2012, 19:55

Surgeriz , přijdeš mi jak rozmazlený fracek , ale nebudu urážet -_- , že jednou za dvě hodinky se ti ukáže Fakaheda.eu záloha světa není spam ! -,- !! A proč by to mělo vadit že lidí ví jakej máš hosting ?? -_- a s pvp craftem tak tam si asi nehrál 2hodiny v kuse nonstop a hlídal chat .. Prostě mají to tam pokud sou u FH , jak řekl austin TOTO JSOU KRAVINKY A NEJDOU ZABLOKOVAT -_- ..

Surgerix
Věk: 58

#14 Příspěvekod Surgerix » 31 říj 2012, 20:16

SpreyYManNNikKK: Prosím, pokud na mě chceš reagovat, používej logickou skladbu věty a pokud možno si alespon pořádně přečti můj nick.
Do rozmazlených fracků si nadávej vlastním dětem, nebo doma rodičům, ale ne mě. Tohle je support pro platící zákazníky Fakaheda.eu, kterým jsem i já a na základě toho se ptám na úpravu služeb za které platím. Není na tom nic divného, ani rozmazleného - je to normální. Pokud nemáš k tématu co říct, prosím, jdi spamovat někam jinam.

SpreyYManNNikKK

#15 Příspěvekod SpreyYManNNikKK » 31 říj 2012, 20:19

Není to normální , já si budu řikat komukoliv jak chci a ty mi v tom NEZABRÁNÍŠ . Jasně ti tady austin řekl že to nejde takže se s tim laskavě SPOKOJ !! :)

eakethet

#16 Příspěvekod eakethet » 31 říj 2012, 22:05

Nějak se to vysílá, tak to musí určitě jít i nějak zakázat. Nejspíše je tam nějaký script, který automaticky ukládá mapu, dává automatické restarty a podobně. Pokud bude od nového webu možné nastavit automatické restarty, tak nevím proč by se nemělo dát nastavit i hlášení o ukládání. Sám bych také ocenil vypnutí této zprávy, myslím si že hráče opravdu nezajímá co se kde ukládá. Btw: spreymanik zase jednou ukázal svou nadprůměrně nízkou inteligenci :D

nejento
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvekod nejento » 31 říj 2012, 22:09

Pánové nehádejte se :)

V nové verzi webu Fakahedy tato možnost není a jak už Austin psal, toto budou řešit až později, až se trochu uklidní práce na webu FH.
Momentálně jeiná možnost je zablokovat /say přes conzoli.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

SpreyYManNNikKK

#18 Příspěvekod SpreyYManNNikKK » 31 říj 2012, 22:11

eakhet ty máš teda co řikat , lamka na druhou , jen cituji co řekl austin , PROSTĚ TO TEĎ NEJDE VYPNOUT ! FAIL ! Až bude ve finále nw. web tak to pude , -_-

eakethet

#19 Příspěvekod eakethet » 31 říj 2012, 22:13

Lamka nadruhou? :D To je tak možná celej tvuj admin team :D A tvoje schopnosti ohledně webu, nebo pluginů, které se rovnají bodu absolutní nuly, o těch radši nemluvím :D

nejento
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvekod nejento » 31 říj 2012, 22:21

Zamykám, kvůli urážení tento topic rozhodně není.

//LOCK
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

Zpět na „Minecraft, Tekkit“