[PHP] Minecraft Extended Punishment List [4.0.3]

zdenda204
Věk: 36

Re: [PHP] UltraBans Extended Web Banlist [1.10Beta8]

#121 Příspěvekod zdenda204 » 16 říj 2012, 21:09

Trochu, klidni....Nikdo to nemyslel špatně.
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

deathmarine

#122 Příspěvekod deathmarine » 17 říj 2012, 06:09

Mysteria píše:~Snip~

I'm surprised of the amazing response from my plugin. I'm impressed with your php page and was wondering if I can translate a distribute from the BukkitDev page directly with all due credit of course.

Also there is a new version of Ultrabans that I just put out yesterday that sets up all databases in UTF-8 so there shouldn't be any issues with encoding. There won't be any changes to the Schema so you'll be good.
http://dev.bukkit.org/server-mods/ultra ... ns-v2-0-1/

Cheers.
{I would of translated my text with Google Translate but I figured I'd let you guys do it :) }

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvekod Mysteria » 17 říj 2012, 18:54

Trochu7 píše:Říkam že po tom co jsem ten UltraBan spojil s MySQL přestalo fungovat banování je to tak těžké na pochopení nebo jak?

Ne, já jsem četl jenom to, jak jsi psal, že ti nejde ani banování ani banlist na webu. Nic o tom, že ti to přestalo banovat po připojení k MySQL, jsem nečetl, jinak bych to samozřejmě nepsal.
Pokud ti to nefunguje, tak máš špatně napojený plugin na databázi, podívej se do jiných návodů nebo si založ téma v MC sekci.

deathmarine píše:I'm surprised of the amazing response from my plugin. I'm impressed with your php page and was wondering if I can translate a distribute from the BukkitDev page directly with all due credit of course.

Also there is a new version of Ultrabans that I just put out yesterday that sets up all databases in UTF-8 so there shouldn't be any issues with encoding. There won't be any changes to the Schema so you'll be good.
http://dev.bukkit.org/server-mods/ultra ... ns-v2-0-1/

Cheers.
{I would of translated my text with Google Translate but I figured I'd let you guys do it :) }
Hello. I'm also very surprised that you found my little project and you like it! ;) I would be very pleased if you really distribute my project along with your excellent plugin.
I think we can make a deal and make a big thing for all people.
But if I can have one request I want to check your translated version first, only for check if all phrases are translated correctly, ok?

If you are still interested in cooperation, please write me PM with your opinion to my request. :)

Cheers.

PS: Sorry for my bad English. I hope you understand me. :)

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#124 Příspěvekod Mysteria » 18 říj 2012, 00:57

Neplánovaně vydána nová verze 1.10Beta9 z důvodu fixnutí několika majoritních bugů (nefunkční upload souborů s diakritikou, špatné zobrazení detailu trestu v některých prohlížečích).

Changelog:
  • Reorganizace struktury souborů a jejich přejmenování na vhodnější názvy
  • Aktualizace použitých JavaScriptových knihoven
  • Drobná úprava zobrazení detailu trestu (již není černé pozadí)
  • Přidáno odstraňování diakritiky z názvu souborů (není problém uploadovat soubory s diakritikou v názvu)
  • Přidána favicona

PS: Za přesně 4 měsíce byl na všech webech, kde běží UltraBans Extended Web Banlist dohromady zobrazen detail trestu celkem 102 365 krát.
Díky moc všem, co tenhle projektíček používáte, bez Vás by to nešlo a jste silná motivace pro to, vyvíjet tento projekt dál a udělat ho ještě lepším a ještě známějším, než je teď. ;)

Yuri1985

#125 Příspěvekod Yuri1985 » 18 říj 2012, 01:01

rano vyzkousim :)
[img]http://query.fakaheda.eu/93.91.250.109:27602?type=3[img]

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvekod Mysteria » 18 říj 2012, 01:03

Díky. :) Je to narychlo udělaná verze, takže pak hoď info, jestli všechno funguje tak jak má nebo jestli je někde problém (kdekoliv). :)

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: [PHP] UltraBans Extended Web Banlist [1.10Beta9]

#127 Příspěvekod Mysteria » 22 říj 2012, 17:31

Nahozena nová verze 1.10Beta9, opravující chybu ve stylech, na kterou upozornil Shaggy84675, za což mu patří dík. :)
Changelog:
  • Opravena multiplicita body selektoru v CSS => posouvá se zase pouze tabulka s tresty, ne celá stránka i s pozadím

zdenda204
Věk: 36

#128 Příspěvekod zdenda204 » 22 říj 2012, 19:45

Možná bych pozměnil takové to šedé vytažení té tabulky při detailu.
Ještě bych přidal při zobrazení detailu jen takové průhledné černé pozadí :D
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvekod Mysteria » 22 říj 2012, 22:30

Na jakou barvu konkrétně? Chci to mít v odstínech šedi nejlépe :) Ale třeba takovej tmavě růžovej rámeček by možná byl taky cool. :D
Co se týká toho "pozadí", správně spíš překrytí to je fuk, tak právě bez pozadí se mi to zdá lepší. Předtím to bylo celý černý (ale to bylo z jiného důvodu), teď už to nebylo potřeba, tak jsem tam nedával nic.

Samozřejmě pokud to budou smysluplné návrhy tak to můžu zážit, případně si tohle už může doladit každej sám, že jo. ;)

TheSisa

#130 Příspěvekod TheSisa » 24 říj 2012, 19:20

Ahoj,
mám na fakahedě server, web na endoře. Port na server je 37402. Co mám dosadit pod otázku "Server na kterém běží databáze" ? Zkoušel jsem fakaheda.eu, ale nejde.
Dále přihlašovací údaje jsou asi od "Control panelu", neboli kde se konfiguruje server že ? Jestli ano, to mám dobře.

S databázema nemám moc zkušenosti, jednou jsem instaloval fórum na stránku s databází MySQL, ale i když je to tady stejné, tak nevím. Jinak mám základní zkušenosti s HTML a CSS (PHP ne) .
Díky za každou odpověď,
TheSisa

Zpět na „Návody“