Co to má být?

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Daniel

Co to má být?

#1 Příspěvekod Daniel » 16 říj 2012, 00:15

V popisu

Čau lidi, dnes okolo 10 večer jsem zašel na FTP serveru a kouknu do složky Plugins a tam není ani 1 plugin :o
Nikdo nemá, ani neví hesla apod. k FTP, pokud jo, už bych se dávno nedostal na ůčet a FTpka. Vůbec to nechápu. Tak jsem server reinstaloval a zítra tam nahraji zálohu, protože to jde až 2 hodiny po reinstalaci. A chci se vás zeptat jestli se ty pluginy také nahrajou z5.
Minecraft PvP server IP: 93.91.250.122:27426
[Frakce, mcMMO a mnoho dalšího!]

Pomohl jsem ti?Budu rád za karmu+

Austin
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

Re: Co to má být?

#2 Příspěvekod Austin » 16 říj 2012, 00:43

A jo, to jste vy.
Vas server 27426 dnes odrovnal cely stroj. Trvalo mi skoro 2-3 hodiny, nez sem prisel na to co se deje a opravil to. Nejprve jsem si myslel ze se porouchal SSD disk, protoze kdyz jsem na nej neco kopiroval, tak se to neskutecne zasekavalo a cele se to tvarilo jakoby mistama nekomunikoval. Na serveru bylo plno procesu, ktere na ten disk pristupovaly, ktere se neumely na ten disk vubec dostat a mc kvuli tomu nejely.
Vymenil jsem tedy ssd a nahral zalohy, pricemz se to opet opakovalo. Myslel jsem ze je to tedy radicem, takze jsem prehodil disk do druheho radice a porad to stejne.

Nakonec jsem si tedy vsiml, ze je to kvuli vasemu serveru. Presne tedy kvuli souborum, ktere vytvari mcmmo plugin.

Ten na disku vytvoril opravdu brutalni mnozstvi zanorenych adresaru (kolik, to fakt nevim, ale muselo to byt opravdu v milionech). Jakmile se tedy neco snazilo do tech slozek pristoupit, tak to proste odrovnalo cely system. Trvalo mi asi pul hodiny, nez jsem ty slozky vubec smazal (to se mi u ssd disku jeste opravdu nestalo).

Nyni Vam server tedy jede, bez techto souboru. Do zalohovani jsem taky pridal vyjimku, aby se tento adresar vubec nezalohoval, aby se neco podobneho neopakovalo u nekoho jineho. (A vy si tam momentalne vubec nenahravejte stare zalohy, v kterych ty soubory jsou)

Tolik k vysvetleni situace.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Daniel

#3 Příspěvekod Daniel » 16 říj 2012, 07:31

Dobrý den, tak to se velmi omlouvám za způsobené potíže.
Ale stále mi nejde do hlavy to, proč to začlo dělat až teť. Možná to bude tím, že jsem updatoval
mcMMO. Jinak se chci zeptat, jestli tento problém měl nastarost i přetěžování serveru a následné zamrznutí, případně časté lagy.. Děkuji, s pozdravem Daniel ;)
Minecraft PvP server IP: 93.91.250.122:27426
[Frakce, mcMMO a mnoho dalšího!]

Pomohl jsem ti?Budu rád za karmu+

MiniMe
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod MiniMe » 16 říj 2012, 11:46

Kdy jste server updatoval?
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Zpět na „Minecraft, Tekkit“