Prosím kto ma zaškolí

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike: Source
DangerSpirit

Prosím kto ma zaškolí

#1 Příspěvekod DangerSpirit » 29 črc 2010, 20:34

Môžem Vás poprosiť kto ma vie naučiť ako vytvoriť server CSS. Myslím všetko okolo toho.
Napr. na 1.6 treba nainštalovať AMXX potom treba spustiť a správne nainštalovať AMXX Instaler aby som mohol používať pluginy. Potom ich treba v správnom súbore aktivovať.

Mohol by ma niekto naučiť ako toto všetko dosiahnem na CSS. Tiež tam treba niečo ako AMXX či AMXX Instaler? Kde sa zapisujú pluginy aby som ich aktivoval.

Prosím naučte ma to niekto CSS som ešte nikdy nerobil a som s toho magor ďakujem. :shock:

proximo
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím kto ma zaškolí

#2 Příspěvekod proximo » 29 črc 2010, 20:35

S tímhle ti poradí Mysteria :) on má dost zkušeností a nervů. :) viď?
Obrázek

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod Mysteria » 29 črc 2010, 20:37

CSS je naštěstí dál a pluginy se spouští antomaticky, nci nemusíš nikde vypisovat, jenom nakopíruješ jeden soubor do jedné složky a restartuješ server a to je vše. Případně si ten plugin ještě nějak dodatečně zkonfiguruješ. To co ti tohle umožní se jmenuje SourceMod (ještě je i jedna možnost, ale ta je teďka nefunkční, tak tu ti psát nebudu).
Podívej se sám: http://www.sourcemod.net/newstats.php
Jsou na něj stovky, možná i tisíce plugunů, některé kvalitní, jiné měně :)

Jinak nemůžeme ti radit se vším, od toho tu nejsme, musíš studovat hlavně sám ;)

proximo: No vždyť ano, o všechno se budu starat já. Jsem tu 3 na CSS a všechno já - Spirit sem chodí jenom na technický věci, o Gangsterovi ani nemluvě - víš, že už se bojím zapnout ICQ, co je tam kontaktů?? :( Ale zase mě to docela i baví nadruhou stranu, poznávám nové věci a zdokonaluji se :)

DangerSpirit

#4 Příspěvekod DangerSpirit » 29 črc 2010, 20:42

No vieš ja už som skúšal byť samoukom ale nešlo mi to.
Server ktorý som chcel sa mi nespustil tak ako mal skr. chcel som zombie a namiesto neho som mal clasicky a nech som skúšal akokoľvek nevedel som ho donútiť k tomu aby sa pohol. Preto žiadam o pomoc niekoho skúseného kto mi vie povedať ako na to.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod Mysteria » 29 črc 2010, 20:44

Na zombie a tak se vykašli, to jsou zorvna ty složitější problémy , nejdřív bych to doporučil se vůbec vykašlat na SourceMod a naučit se používat Mani Admin Plugin, je to zásadní plugin pro CSSko - nci takového v CS 1.6 není, je to komleptní plugin pro správu serveru... rank, sázky, voteban, votekick, rtv, admin práva, a další stovky různých nastavení...
http://www.mani-admin-plugin.com/joomla/

Btw server máš od FH?

proximo
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod proximo » 29 črc 2010, 20:46

Dávám dobrou radu pro všechny.Než si koupíte server nejdřív se zkuste naučit pár základních věcí jak ho ovládat přes Dedicated Server popřípadě tam umístit pluginy, já to taky tak dělal když sem nic neuměl.
Obrázek

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod Mysteria » 29 črc 2010, 20:48

Proximo: Ano, taky jsem tak začínal... :) Až pak jsem se odhodlal koupit 12slot od FH a to studium se mi více než vyplatilo ;)

proximo
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod proximo » 29 črc 2010, 20:50

Mě tohle pomohlo do začátku docela dost,jinak bych teď byl mezi "těma co se ptaj na každou kravinu". ;)
Obrázek

DangerSpirit

#9 Příspěvekod DangerSpirit » 29 črc 2010, 20:53

:D to isté robím ja cez 1.6 najskôr HLTV a až tak kúpa a tak isto to aj so CSS chcem no nedarí sa mi.
Tak ja teda skúsim ten admin-plugin. Naštudujem si ho a potom keď dačo tak sa ešte ozvem. Mystéria pošlem ti potom správu na fóre ako som dopadol. Zatiaľ Ďakujem

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod Mysteria » 29 črc 2010, 20:59

Hlavně si čti pozorně návody, to tady snad nikdo nedělá a pak to dopadá, že vždy je to taková kravina, že bych se zabil se na to zeptat :)

Zpět na „Counter-Strike: Source“