tekkit server

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Tomikkkk

tekkit server

#1 Příspěvekod Tomikkkk » 20 zář 2012, 20:43

nemám

chcel by som si u vás objednať server pre 10 osôb na 2 mesiace (ak budem spokojný tak určite aj na viac) ale neviem ako to tu funguje takže mám zopár otázok:
1.dostanem len ip alebo urobíte pre mna celý server? (som ITantitalent takže by mi vyhovovvala druhá možnosť)
2.ak mám špeci podmienky ako napr: shop, mob arenu, pirate battle royale... vedeli by ste to spravit?
3.ako je to z mapou. Ak vám dám mapu ktorú by som chcel (so spawnom atd) date mi ju na server?

to je zatial vsetko vopred dakujem za odpoved

nejento
Kontaktovat uživatele:

Re: tekkit server

#2 Příspěvekod nejento » 20 zář 2012, 20:51

Dostaneš IP a místo pro ten server. Zbytek si obstaráš sám. Díky návodům tady na serveru jistě všemu brzy porozumíš :)
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

Tomikkkk

#3 Příspěvekod Tomikkkk » 21 zář 2012, 14:00

nejento píše:Dostaneš IP a místo pro ten server. Zbytek si obstaráš sám. Díky návodům tady na serveru jistě všemu brzy porozumíš :)

velmi dakujem na odpoved. Este by som rád vedel 2 veci:
1.kde sú tie návody :?
2.ak chcem niečo VELMI špeciálne ako napr. ten PIRATE BATTLE ROYALE pomôžete mi s tým?
tene PBR by som chcel asi tak že hráč dojde do čakárne kde klikne na tabulku 1 alebo na tabulku 2 (jednotka je pirát a dvojka ten dobrý) a tým by ho to odoslalo na lod kde by pockal na druhého hráča. Potom by si zahrali ten PBR a čast mapy na ktorej sa to odohralo by sa reštartla.

brotherpanda

#4 Příspěvekod brotherpanda » 21 zář 2012, 17:39

na to maš nejaky plugin alebo mod už nwm presne ako sa volal ale ak by som ho našiel tak ti ho sem hodim :)

Zpět na „Minecraft, Tekkit“