Server: IP:podpis
Zdravim, potřeboval bych poradit mam server 45 sloťák a něco mi hrozně žere paměť, mam volných jen okolo 900 MB. Proto bych se chtěl zeptat co za plugin nebo něco jiného by to mohlo způsobovat.
Zde jsou pluginy, které mám: Arena Paintball,AntiReklama,Authme,BattleArena,dynmap,Essentials,FalseBook,Guardian,Citizens,ChatManager,
ChestShop,iConomy,Jobs,LagMeter,LogBlock,LWC,mcMMO
Mobarena,Multi-Inv,Multiverse-core, Multiverse-portal,Modifyworld,NoCheatPlus,NoWeather,OpenInv,Orebfuscator,PermissionEx,PluginMetrics,Residnce,SimpleReserve
Statistician,Stats2.0,StatsAndAchivments,UltraBan,WorldBorder,WorldEdit,WorldGuard.
Děkuji za odpověď
Pamět serveru
-
Pamět serveru

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pamět serveru
Dost možná to bude tím, že máš Stats2.0 a Statistican dohromady.

-
Tímto to nebylo ale i tak je to trochu lepší ale asi to dělá ještě něco jinýho. Neví někdo další co by to mohlo způsobovat?

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Server.log nám dáš?

-
Není tam nic napsáno ohledně té paměti ani mi server kvůli tomu nespadl, takže log je asi zbytečný zkusim si tam nahodit NoLaggExamine a pak se ozvu zatim diky.

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
A proč teda vlastně chceš volnou paměť? Paměť je od toho aby byla plná, když je prázdná tak je k ničemu a když ti to nepadá, tak bych to neřešil. Připomíná mi to věc, jak Windows Vista brali 2GB paměti a XP jenom 300MB, jak každý nadával. 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit