Server: 93.91.250.118:37236
Zdravím, hledám nápad, návrh, plugin, ideu, jak vytvořit "work jail" kam by se dal hříšník zavřít jako do vězení, jen že by si musel odpracovat svůj trest. Viděl jsem to na jiném serveru, kde většinou byl trest nakopat a vypálit 2 truhly stonu.
Obyčejný Essentials Jail nemá myslím možnost, že hráči ve vězení mohou v určité zóně stavět, ničit, kácet..
Předem děkuji za rady
Jail práce
-
Jail práce
Web: http://jowland.8u.cz/
IP Serveru: 93.91.250.110:27067
Vanilla, bez portování, residencí, ekonomiky, zamykání věcí. Whitelisted.
-
Re: Jail práce
Ja ti poradím ale ak ho spravíš daj mi vedieť
Hráča dáš do jailu /jail meno . Hodí ho to niekam kde si dal /jailset alebo tak . A boly by chestky kde by musel niečo ako shop nosiť suroviny . A tie suroviny by mal niekde v base na pozemku . Nosil by ich a predával do chesty 1sand 1koruna . A musel by našetriť 500korun/dollarov na kauciu aby ho pustily 

MineCraft server 24 hodin nonstop ! 93.91.250.117:37686

-
Re: Jail práce
Vím jak na to.. Uděláš Vězení kde bude cobble generátor, stromy a truhly, to obestavíš tak, aby se tím nedalo prokopat (bedrock ideálně) a povolíš tam build, aby mohly kácet dřevo na nářadí a cobble na vykonání trestu, zapomněl jsme pece ještě
A přes Worldguard v daném protectu zakážeš všechny příkazy -> hráči se nebudou moci odportovat a ideálně tam vypnout dmg, aby nezemřeli.
A ty jako trestající je tam jen warpneš (/warp workjail lump -třeba) a řekneš ať vypálí 2 truhly stonu a až to bude, tak to chce ještě vymakat, abys to mohl kontrolovat z venku, jinak se bez příkazů nedostaneš pryč
nebo dveře na private a pak jej jen warpneš na spawn třeba.
Mě tohle kulhá na tom, že mi nejede WorldGuard.

A ty jako trestající je tam jen warpneš (/warp workjail lump -třeba) a řekneš ať vypálí 2 truhly stonu a až to bude, tak to chce ještě vymakat, abys to mohl kontrolovat z venku, jinak se bez příkazů nedostaneš pryč

Mě tohle kulhá na tom, že mi nejede WorldGuard.
Web: http://jowland.8u.cz/