!Varování před hajzlíky"

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
MCMichal1
Věk: 36

!Varování před hajzlíky"

#1 Příspěvekod MCMichal1 » 15 zář 2012, 20:15

Server: 93.91.250.118:37556

Rád bych vás všechny varoval před dáváním op/admina někomu i když vám nabídne další server. Většina lidí si ten server zaplatí jenom na měsíc, získá vaši důvěru a ukradne vám server. Většinou se i pokusí dostat na e-mail, změnit heslo a vy už se s fakahedou nedomluvíte. Mě se to bohužel stalo a vzhledem k tomu že je pořád hodně lidí co to nechápou, píšu to znova (už to tu jednou myslím je). Jinak ti hajzlíci se vám někdy pokusí ukrást i třeba Minecraft nebo xBox Live account na kterym ste mohli hoodně peněz utratit. Ten hajzlík má nick Guard na minecraftu, smoker nebo guard na teamspeaku a MIKRAK na fakahedě.
Pokud to někdo nepochopil, rád mu to vysvětlím podrobnějc :)
Nechávejte si proto hodnost Majitel nebo Admin jenom pro sebe. Já ho totiž hodně dobře znal a přecejenom se pokusil.
Pokud by měl někdo zájem o jeho heslo, klidně ho zpřístupním pro veřejnost xD

mickes1

Re: !Varování před hajzlíky"

#2 Příspěvekod mickes1 » 16 zář 2012, 00:19

Jednoduchá prevence. Nikomu nesvěřuj hesla :)
Karma potěší :)

Arcas
Věk: 27

#3 Příspěvekod Arcas » 16 zář 2012, 09:32

No, ono je to v celku jednoduché - stačí se domluvit, ať napíše FakaHedě ze svého mailu, že chce převést server xxxxx na jméno .... a oni to převedou. Pak mu jenom nasavíš pčáva administrátora a je to cajk.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

mickes1

#4 Příspěvekod mickes1 » 16 zář 2012, 14:50

Arcas píše:No, ono je to v celku jednoduché - stačí se domluvit, ať napíše FakaHedě ze svého mailu, že chce převést server xxxxx na jméno .... a oni to převedou. Pak mu jenom nasavíš pčáva administrátora a je to cajk.

Co vím tak fakaheda nepřevádí servery na jiné uživatelské jméno. Už jsem to zkoušel a napsali mi, že z bezpečnostních důvodů to není možné.
Karma potěší :)

Zpět na „Minecraft, Tekkit“