Web Banlist

Technická podpora pro naše hostované weby
DartenCZ

Web Banlist

#1 Příspěvekod DartenCZ » 13 zář 2012, 13:21

Dobrý den,mám zaujem o banlist .
viewtopic.php?f=85&t=8116
Len mám menší problém .
To to mi vypisuje :

Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on 'srv7.endora.cz' (111) in /home/users/dartencz/minecubecraft.6f.sk/web/Banlist/funkce.php on line 28 Warning: mysql_select_db(): Access denied for user 'zakaznik'@'srv71.endora.cz' (using password: NO) in /home/users/dartencz/minecubecraft.6f.sk/web/Banlist/funkce.php on line 30 Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /home/users/dartencz/minecubecraft.6f.sk/web/Banlist/funkce.php on line 30 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'zakaznik'@'srv71.endora.cz' (using password: NO) in /home/users/dartencz/minecubecraft.6f.sk/web/Banlist/index.php on line 126 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/users/dartencz/minecubecraft.6f.sk/web/Banlist/index.php on line 126 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'zakaznik'@'srv71.endora.cz' (using password: NO) in /home/users/dartencz/minecubecraft.6f.sk/web/Banlist/index.php on line 127 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/users/dartencz/minecubecraft.6f.sk/web/Banlist/index.php on line 127 Warning: mysql_close(): no MySQL-Link resource supplied in /home/users/dartencz/minecubecraft.6f.sk/web/Banlist/index.php on line 128
Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/users/dartencz/minecubecraft.6f.sk/web/Banlist/index.php on line 134
V aplikaci se vyskytla následující chyba:
Access denied for user 'zakaznik'@'srv71.endora.cz' (using password: NO)

moj súbor :

# Server, na kterém běží MySQL databáze
DEFINE ("MySQLServer", "hulk.fakaheda.eu");
# Uživatelské jméno pro připojení k MySQL databázi
DEFINE ("MySQLUzivatel", "gs_27710_1");
# Heslo pro připojení k MySQL databázi
DEFINE ("MySQLHeslo", "-------");
# Název databáze, obsahující tabulku s tresty
DEFINE ("MySQLDatabaze", "gs_27710_1");
# Nastaví email, na který budou posílány žádosti o unbany
DEFINE ("UnbanEmail", "DartenCz1@email.cz");
# Nastaví adresu pravidel serveru (doporučuji použít absolutní cestu)
DEFINE ("Pravidla", "http://www.minecubecraft.6f.sk/?page_id=66");

Vobec sa v tom nevyznám :)
Tak keby ste mi pomohly ..
Ďakujem .

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Web Banlist

#2 Příspěvekod Mysteria » 13 zář 2012, 15:55

Napis na sales@fakaheda.eu, ze mas podezreni, ze mas v databazi zakazan externi pristup. A klidne k tomu priloz link na tohle tema.

DartenCZ

#3 Příspěvekod DartenCZ » 13 zář 2012, 16:20

Nechcem nič hovoriť ale sales@fakaheda.eu ma poslala sem :D

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Mysteria » 13 zář 2012, 16:35

Záleží co jsi jim napsal. Ale tahle chyba na 99% znamená, že je zakázáno připojení do databáze z venku. Bylo to tady už hodně krát a vždy se to vyřešilo až po zásahu adminů.

vojtamaniak
Věk: 26

#5 Příspěvekod vojtamaniak » 13 zář 2012, 17:20

Nevím, jestli jsem to špatně pochopil, ale mě to vypisuje že je zakázán přístup do databáze na serveru srv71.endora.cz

Spoiler: zobrazit

Kód: Vybrat vše

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'gs_darte13475360'@'srv71.endora.cz' (using password: YES) in /home/users/dartencz/minecubecraft.6f.sk/web/Banlist/funkce.php on line 28

PS: Nejsem nic extra v PHP, ale todle jsem z toho pochopil...

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Mysteria » 13 zář 2012, 20:01

No právě. Přitom tam máš nastaveno, že se to má připojovat na hulk.fakaheda.eu a ne na Endoru. Jak říkám dost lidí tenhle problém mělo a o těch kterých vím, tak nebyl povolen externí přístup do DB.
Nic víc ti k tomu říct nemůžu, víc nevím.

Pchalo

#7 Příspěvekod Pchalo » 15 zář 2012, 19:59

Takže, když se podívám na server 27710 tak ten běží na clark.fakaheda.eu to zaprvé, dále na clarkovi ani databázi vytvořenou nemáš pro 27710. Nevím proč se ti to snaží naojit na endoru, ale databázi jsem ti vytvořil a poslal na email informace o ni.
Fakt mě zajímá, kde jsi přišel na hulka a informace k databázi, když ji ani vytvořenou nemáš.
http://www.FakaHeda.eu
- Nezapomeň ohodnotit karmou ty, kteří ti pomohli!

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod Mysteria » 16 zář 2012, 19:37

No jo, to je pak těžký radit někomu, když má blbě konfiguraci úplně. Jinak na Endoru se to pokouší připojovat automaticky (teda pokud máš od nich webhosting samozřejmě) vždy když se nejde připojit na tu uživatelem zadanou konfiguraci (mám to odzkoušeno).

Zpět na „Web hosting“