217.11.249.78:37782
zdravim kdzyž se pripojim na server treba jako furien v tabulce me to ukazuje ct a naopak a chtel bych aby to bylo terrorist cervene a ct modre dá se to nejak zmenit a jeste chtel bych pridat hudbu nez se pripojim na server a mezi kolami + nejaky navod na tu hudbu diky predem za odpoved
furien
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: furien
První dotaz sem absolutně nepochopil co chceš, zkus to napsat jako člověk. Na přehrávání hudby na konci kola slouží plugin roundsound. A že mám dnes dobrou náladu, tak tě neodkážu na pravidla, tady máš ten plugin. http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=499872
Je tam všechno pěkně popsané jak to udělat
Je tam všechno pěkně popsané jak to udělat
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
kdyz se pripojim jako ct a podivam se na skore tak su pod terroristou ne pod ct to myslim jinak dik za ten plun.
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem tam byl, napojil sem se za T a byl jsem T. Možná máš vadného klienta, jakého používáš?
Mark Twain
Mark Twain
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Já také, a mě vše fungovalo tak jak mělo. Zkus reinstalovat klienta, nebo zjistit, jestli to dělá někomu dalšímu.
Mark Twain
Mark Twain
-
dělá to ještě 2 jeden ma také steam a druhý brácha ten nema steam , ale na jiných serveroch mi to nedela nic.když se pripojiš tak je to v pořádku ale potom už ne po par kolech, hlavně když su sám skoušim a přepínám mezi t a ct ale na to by to vliv nemělo mít.
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si dobře pamatuju, ve furienu se točí strany, nicméně můžeš zkusit aktualizovat hlavní plugin, nebo zkusit použít jiný
Mark Twain
Mark Twain