[PHP] Whitelist test
- BlackLight
Re: [PHP] Whitelist test, Web příkazy
Dalo by se tam nastavit, že když se mu to nepovede, tak další může dělat až za 10 minut ?
Aspoň by měl čas znovu si pročíst pravidla třeba 
- janch32
Zdravím, dobrý nápad, přidám to do další verze, nyní předělávám kód, aby byli lehčí editace otázek
-
dwi
A to ti fakt není blbé, že jsi bez dovolení ukradl design i obrázky od nás? Viz: http://whitelist.majncraft.cz
EDIT: Překlep opraven
EDIT: Překlep opraven
Naposledy upravil(a) dwi dne 07 srp 2012, 23:45, celkem upraveno 2 x.
- Vojko
- Věk: 28
Odkaz neplatný.
Aj keď tu na fóre nie som aktívny, môžete mi písať na Skype, E-Mail, ...
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
janch, doporučuji přepsat od začátku, včetně CSS a udělat vlastní design. V zdrojovém kódu je krásně vidět, odkud je co. Myslím, že by si příště chtělo dávat pozor na to, co kde kradeš.
01101110011101010110001001110111
- janch32
Zdravím, nic jsem nekradl, pouze se inspiroval. Zdraják jsem celý psal sám (takže není možné, že je to stejné). Kdybych to nevytvořil sám, tak bych to sem ani nedával. A ten design: pokud vím, tak tennhle design je snad u všech stránek ohledně minecraftu. Stačí zadat do googlu "minecraft stone" a je to jeden z prvních odkazů. Jinak, můžete mě prosím říct co je na tom kódu okopírované? popř. jak by jste to napsali vy (protože takhle jsem to napsal já a podle mě to ani jinak napsat nejde).
//EDIT: Jinak s další verzí mám v plánu to přepsat, protože je to docela sprasený (v PHP jsem začátečník). Kdyžtak mi přesně řekněte, co se vám zdá okopírované a budu se to snažit napsat jinak.
//EDIT: Jinak s další verzí mám v plánu to přepsat, protože je to docela sprasený (v PHP jsem začátečník). Kdyžtak mi přesně řekněte, co se vám zdá okopírované a budu se to snažit napsat jinak.
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Jej, já jsem hovado. Jsem se díval na zdroják toho na majncraftu a už tě obviňuju, že jsi to celý obšlehl.
Každopádně, vážně by to chtělo udělat vlastní design. Já teda tohle nadání nemám, takže ti s tím neporadím.
Každopádně, vážně by to chtělo udělat vlastní design. Já teda tohle nadání nemám, takže ti s tím neporadím.
01101110011101010110001001110111
- Nyqi
Mě se design zrovna docela líbí ještě bych udělal vlastní styl pro button a form a bylo by to pěkný 
- janch32
J, design převedu do CSS a jinak jsem rád, že se to vyřešilo, nerad bych byl neprávem považován za kopíráka
- zikl
- Věk: 31
- Kontaktovat uživatele:
Čus mam problém asi mi nefuguje rcon chci si sprovoznit webprikazi a oni nereaguji napisu tam příkaz a nic se nedeje