Chtěl bych se zeptat jestly je je špatný při Minecraftu mít 80° teplotu CPU. A zda-li by šla nějakým programem snížít. Jen tak se ptám
Teplota CPU
-
Neopry
Teplota CPU
Ahoj,
Chtěl bych se zeptat jestly je je špatný při Minecraftu mít 80° teplotu CPU. A zda-li by šla nějakým programem snížít. Jen tak se ptám
Díky
- Arcas
- Věk: 27
Re: Teplota CPU
Normální to není. Pokud to chceš řešit přes SW tak jedině v biosu podtaktovat.
Pokud by byla možnost řešit přes HW doporučím vyměnit chladící box a větrák CPU a také koupit 120mm větrák (z osobní zkušenosti doporučuji ArticCooling) a položit ho dovnitř PC, dozadu ,,na zem''
Pokud by byla možnost řešit přes HW doporučím vyměnit chladící box a větrák CPU a také koupit 120mm větrák (z osobní zkušenosti doporučuji ArticCooling) a položit ho dovnitř PC, dozadu ,,na zem''
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- Vojko
- Věk: 28
Nedokázal by si sem rozpísať presne čo máš za procesor a hlavne chladiacu sústavu.
Aj keď tu na fóre nie som aktívny, môžete mi písať na Skype, E-Mail, ...
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Taky by mohlo pomoct sundat case a zkusit vyluxovat, zbavit se prachu na větráku atp.
01101110011101010110001001110111
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Případně si vyvětrat v pokoji. Pokud tě to trápí pouze v létě, otevři case a namiř na ni nějaký větrák, kamarád to tak dělá
Nebo vypni PC a val někam ven 
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- Arcas
- Věk: 27
Jako nouzové řešení jsem kdysi použil čistič vzduchu (větrák) a zadělal case knihama (dětské knížky mé sestřičky) a tím jsem teplotu snížil i o 10 stupňů. Ale vzhledem k tomu, že PC je pak většíasi o polovinu jsem se uchýlil k 120mm AC větráku na podlahu (typ stryce)
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com