Jak vám muže fungovat server to nechápu ?!
- MorLore
Jak vám muže fungovat server to nechápu ?!
Chtěl bych se zeptat jak vám zde mohou šlapat servery když ani bez pluginu to nejede normálně pro 5 lidí ???To mne fakt zajímá je to až k neuvěření toto prostě nefunguje mám server pro 5 lidí a ani to nejde poradte mi jak to mám zprovoznit aby to šlapalo?Prosím!!!Dneska už jsem tak naštvanej že jsem server smazal kompletně protože to stejně nejede Bukit Bukit je na prd nechci pořád nové a nové o ničem chci hrát né se srát s pluginama jako magor. 

A pro tupce neřeším zde pravopis ,ale problémy!!!Můj pravopis neřešte!!!Více jak polovina národa řeší všude pravopis což jsou ti pitomci a ti ostatní musí republiku držet nad vodou,jako třeba já
Ti ostatní si jen hrejí na hytré !!How 

- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak vám muže fungovat server to nechápu ?!
Ono to většinou neni FakaHedou ale nastavenim serveru.
- Sejcek
Prosím tě jestli tam nemáš nic nastaveného tak si reinstaluj server
a FH za to nemůže

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
A co si čekal? Že si koupíš server a rok se o něm nebudeš starat? Chlape se připrav na to že cca každej měsíc budeš muset strávit čas s aktualizací pluginů a dalšíma věcma, zvlášť u MC, když se hra neustále vyvíjí.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- MorLore
Sejcek píše:Prosím tě jestli tam nemáš nic nastaveného tak si reinstaluj servera FH za to nemůže
To už jsem dělal hodněkrát a nikam to nevedlo padne 15:00-5:00 hodin a vidím jen pády do neznáma odpojen serverem a.t.d. Pořád jen dokola prostě to nestíhá už jsem to skoušel kolikrát a bez víznamě.Ježíš a to nemluvím o pluginech kdybych tam měl dát tak mě omejou kompletně nechápu jak mužete hrát takhle natož server pro více lidí??Nechápu to.
Reinstal jsem skoušel už hodněkrát !!!!
A pro tupce neřeším zde pravopis ,ale problémy!!!Můj pravopis neřešte!!!Více jak polovina národa řeší všude pravopis což jsou ti pitomci a ti ostatní musí republiku držet nad vodou,jako třeba já

- MorLore
Mysteria píše:A co si čekal? Že si koupíš server a rok se o něm nebudeš starat? Chlape se připrav na to že cca každej měsíc budeš muset strávit čas s aktualizací pluginů a dalšíma věcma, zvlášť u MC, když se hra neustále vyvíjí.
Kdyby rok to bych bral ale každý den je maso!!!

- MorLore
MorLore píše:Mysteria píše:A co si čekal? Že si koupíš server a rok se o něm nebudeš starat? Chlape se připrav na to že cca každej měsíc budeš muset strávit čas s aktualizací pluginů a dalšíma věcma, zvlášť u MC, když se hra neustále vyvíjí.
Kdyby rok to bych bral ale každý den je maso i měsíc bych přežil ale v tom problém není když to nejde v pohodě ani bez pluginu jako origo hra!!!

- Arcas
- Věk: 27
Ty pády serveru mě taky dost vytáčí. Problémů je čím dál tím víc. Fakaheda by se na to měla podívat, protože v logu je jenom stopping server = stop přes ControlPanel.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- MorLore
Arcas píše:Ty pády serveru mě taky dost vytáčí. Problémů je čím dál tím víc. Fakaheda by se na to měla podívat, protože v logu je jenom stopping server = stop přes ControlPanel.
Vytáčí ?Mě už to tak štve že i když jsem předplatil na rok tak jsem server smazal !! Vím kde je problém ale nebu to zde citovat server už jsem dělal hodněkrát ale tu to nechám na Fakahedě at si přeberou možnost sami kde je problém.

- Sejcek
Morlore jako mě to poslední 2 dny tež pořád padalo nevím jaký je problém u tebe ale já než jsem zjistil co to bylo strávil jsem asi 6 hodin u PC což je dost a ted to zabalit nemůžu protože u mě na serverech je zaregistrováno něco přes 8000 lidí což není málo