ahoj chtel bych se zeptat jestli jde nejakym pluginem proverovat hrace jestli maji hack
HAck
-
SystemUp17
HAck
93.91.250.119:37896
ahoj chtel bych se zeptat jestli jde nejakym pluginem proverovat hrace jestli maji hack
dekuji za odpoved:)
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: HAck
Jaký Hack myslíš?
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/-
SystemUp17
tak vseobecne:) a prej u nas ma jeden hrac hack ze kdyz je u nej mob tak zane sam utocit ale nic mi ten hack nerika takze si myslim ze kecaj 
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš si na server dát NoCheat. Ten brání dosti věcem. Proti X-rayi je Orebfucator. Při více slotech ale laguje. Na obojí najdeš návod v Návodech.
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/-
SystemUp17
oboji tam mam
- Osicja
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš ještě skusit NoCheat+
zkoušel jsem to s Nodusem měl jsem NoCheat,Nocheat+,Orebfuscator ... většina hacků nešla ale některé se mi povedly a to co říkáš to samo utočení tam jde
nazývá se to combat něco 
zkoušel jsem to s Nodusem měl jsem NoCheat,Nocheat+,Orebfuscator ... většina hacků nešla ale některé se mi povedly a to co říkáš to samo utočení tam jde