Tekkit Problém!

Technická podpora k ostatním hrám
kopiis

Tekkit Problém!

#1 Příspěvekod kopiis » 07 čer 2012, 15:07

Zdravím ,včera jsem požádal o změnu hry z Minecraftu na Tekkit.Změna proběhla,server beží ale nemůžu se přihlásit. Píše mi to chybu
java.net.SocketException:software caused connection abort: recv failed

Prosím nevíte co s tim? Pluginy jsou jen základní od Fakaheda. Spouštím to v Tekkit 3.0.3|1.2.5|Latest|Rec Build.
Pokud zločinci doufají, že zvítězí pravda a láska, pak já doufám, že zvítězí lež a nenávist. Nesnáším duhu, štěňátka, národní hymnu, životní prostředí a svobodu.
Obrázek

cz_martin_k

Re: Tekkit Problém!

#2 Příspěvekod cz_martin_k » 07 čer 2012, 15:09

Pravděpodobně ti dali na server tu starší verzi Tekkitu.

kopiis

#3 Příspěvekod kopiis » 07 čer 2012, 16:51

no a co s tím?
Pokud zločinci doufají, že zvítězí pravda a láska, pak já doufám, že zvítězí lež a nenávist. Nesnáším duhu, štěňátka, národní hymnu, životní prostředí a svobodu.
Obrázek

cz_martin_k

#4 Příspěvekod cz_martin_k » 07 čer 2012, 17:13

Stáhni si verzi 3.0.4 pro server tady: http://www.technicpack.net/tekkit/ potom extrachuj. Otevři tu složku, soubor Tekkit přejmenuj na tekkit_server . Odstraň všechny soubory z FTB serveru (nech tam jenom složku Plugins) a nahraj tam všechny stažené soubory. A mělo by ti to fungovat.

kopiis

#5 Příspěvekod kopiis » 07 čer 2012, 17:15

cz_martin_k píše:Stáhni si verzi 3.0.4 pro server tady: http://www.technicpack.net/tekkit/ potom extrachuj. Otevři tu složku, soubor Tekkit přejmenuj na tekkit_server . Odstraň všechny soubory z FTB serveru a nahraj tam všechny stažené soubory. A mělo by ti to fungovat.

Myslíš FTP né? místo FTB... to teda zatím nevím co je :D (FTP znám a vím co je :D)
Obrázek

cz_martin_k

#6 Příspěvekod cz_martin_k » 07 čer 2012, 17:21

jo, to jsem se jen překlikl

kopiis

#7 Příspěvekod kopiis » 07 čer 2012, 17:34

OK tak už to mám,ale problém... Jak si můžu dát creativ?
/gamemode mi nejde... tak nevím.. (prej nemám prava ... ale mám je..)
A server se mi pořád sám od sebe vypíná...
Obrázek

cz_martin_k

#8 Příspěvekod cz_martin_k » 07 čer 2012, 18:39

Máš nastavený OP?
Server se ti může vypínat, jestli tam máš nastavený špatný počet slotů. Kolik slotů máš koupeno? a kolik ti to ukazuje, když si dáš v Tekkitu Multiplayer ?

kopiis

#9 Příspěvekod kopiis » 08 čer 2012, 13:11

Tak to vypínání asi vyřešeno ,ale ten Creativ ne... Op mám.. Dokonce i premmision sem si nastavil..Asi by bylo dobré tam hodit premmissionXL nebo jak... Hodíš mi sem odkaz na nějakej dobrej nebo jakej používáš i ty ? (+ navod na ovládání)
Obrázek

cz_martin_k

#10 Příspěvekod cz_martin_k » 08 čer 2012, 13:55

Otevři si inventář. Vpravo by si měl mít všechny itemy, pokud je tam nemáš, zmáčkni O . Klikni vlevo dole na options a už jen vpravo nahoře dáš místo recipe mod, cheat mod. Potom v inventáři nahoře vlevo si můžeš dát ten Creativ.
Tady na mých stránkách jsou všechny Pluginy, co používám, je tam i odkaz na PermissionsEX:
http://edu-krejci2.webnode.cz/minecraft/prikazy-adminu/

Zpět na „Ostatní hry“