Server: 93.91.240.112:37841
Čaute, chtěl bych poradit s RANKem, zkusil jsem tady ten: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=588120 ale je nějakej divnej, nějak se neobnovoval atd. Víte o nějaké jiné možnosti? Jinak jsem si zažádal v CP o PsychoStats. Myslel jsem že bude součástí serveru, bude se muset asi nějak zapnout. Prodadíte prosím?
RANK
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: RANK
Tenhle jsem používal a v té době fungoval a snad by měl fungovat i doteď.
Co se týká ranku, tak jednoznačně nejlepší v dnešní době je HlStatsX:CE, ale PsychoStats taky nejsou špatné (rozhodně lepší než ty SoD Stats).
Mrkni do Control Panelu, jestli máš možnost požádat o HlStatsX (nejsem si teď jistej, jestli nejsou jenom k XT serverům), pokud je tam máš, tak je to jasná volba.
Co se týká ranku, tak jednoznačně nejlepší v dnešní době je HlStatsX:CE, ale PsychoStats taky nejsou špatné (rozhodně lepší než ty SoD Stats).
Mrkni do Control Panelu, jestli máš možnost požádat o HlStatsX (nejsem si teď jistej, jestli nejsou jenom k XT serverům), pokud je tam máš, tak je to jasná volba.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Takže HlStats jsou jenom pro XT servery. OK.
No pokud by jsi si to chtěl nainstalovat sám, tak počítej s tím, že na to budeš potřebovat VPS, protože na webhostingu (většinou ani na placeným) to nerozchodíš.
No pokud by jsi si to chtěl nainstalovat sám, tak počítej s tím, že na to budeš potřebovat VPS, protože na webhostingu (většinou ani na placeným) to nerozchodíš.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Vlastní (většinou) linuxovej server 

-
Aha, tak to teda kvůli ranku podnikat nebudu a vrátím tam zpět SoD Stats a uvidím.
Co se toho SoD Stats týče, tak mi tam vůbec nepřibívaji kills ani deaths, je tam pořád 0, 0. A ani nějaké ty body nepřibívají. Nevíš ci s tím?
Co se toho SoD Stats týče, tak mi tam vůbec nepřibívaji kills ani deaths, je tam pořád 0, 0. A ani nějaké ty body nepřibívají. Nevíš ci s tím?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Hod sem jak je máš nastavené (config).

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
No myslel jsem soubor v cstrike/cfg/sourcemod mají pluginy svoje konfigurační soubory, ale nevím, jestli SoD Stats ho mají taky (pokud ano, tak se bude jmenovat stejně jako plugin).
Pokud máš tyhle cvary nastavené takhle tak nevidím důvod proč by to nemělo fungovat.
Co ti to vlastně dělalo? Psal jsi neobnovovalo, tím myslíš že pořád měli všichni stejnej rank bez ohledu na to koho zabili nebo jak?
Pokud máš tyhle cvary nastavené takhle tak nevidím důvod proč by to nemělo fungovat.
Kód: Vybrat vše
sm_stats_enabled 1
sm_stats_startpoints 1000
sm_stats_displaymode 0
Co ti to vlastně dělalo? Psal jsi neobnovovalo, tím myslíš že pořád měli všichni stejnej rank bez ohledu na to koho zabili nebo jak?

Zpět na „Counter-Strike: Source“