Problém nejspíš na Vaší straně

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike 1.6
AntraX0601

Problém nejspíš na Vaší straně

#1 Příspěvekod AntraX0601 » 27 kvě 2010, 14:41

Zdravím,
Mám takový trošku větší problém, na můj server, který už běží u Vás velmi dlouho měl hodně dobrou návštěvnost, ze dne na den návštěvnost upadla a vídám tam jen lidi, kteří na náš server chodí už delší dobu, ovšem nové lidi tam vidím málokdy a v tom je ten problém, před pár dny jsem reklamoval harddisk, nahodil jsem svuj starší a nově nainstaloval CS 1.6, ovšem jak jsem se chtěl napojit na náš server, začalo to stahovat a stáhnuly se jen některé doplňky a pak mě to vyhodilo do windows s tím, že např. "parachute.mdl has wrong version" a takto to dělalo u všech ostatních modelů a doplňků ve hře, jakoby se ty modely nestáhly celé, jelikož jak sem se podíval na ten model, měl mnohem menší velikost, než je na serveru uložena. Po té co jsem si vše stáhl manuálně ze serveru do mého CS bezproblémově sem se napojil, rozhodl jsem se server reinstalovat a vše nahodit nanovo ani to nepomohlo :roll: . Tak poslední možnost která mě napadá jestli není nějaký problém u Vás, jelikož když sem se napojoval na náš server nemohl sem nic stáhnout ze serveru :( . A mám pocit že tak je to i u všech ostatních nových hráčů, kteří chtějí navštívit náš server. Jedná se o kapa server, celé ip serveru je 81.0.217.174:27215
Díky za případnou pomoc.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém nejspíš na Vaší straně

#2 Příspěvekod Mysteria » 27 kvě 2010, 14:47

Tohle nebude problém u Fakahedy, od té máš funkční základní instalaci a zbytek co si na serveru nastavíš, uděláš a taky "rozbiješ" je na tobě.
Pokud ti to dříve fungovalo, tak si tam něco musel udělat, co to způsobilo. Není problém třeba s FastDL?

AntraX0601

#3 Příspěvekod AntraX0601 » 27 kvě 2010, 15:01

Tak s fast downloadem problém není, ten už dlouho fungoval bez problému, zkusil sem ho vypnout, restartovat server, vymazat nějaký modely a zkusit se připojit, stejně mě to vyhodilo s tím že mám opět "wrong version of zombie2.mdl" a samozřejmě i ostatní modely. V poslední době sem tam nic nepřidával ani neubíral z pluginů, no už hodně dlouho. Je možné že je problém jen u mě, ale zkoušel sem už aspon 5x přeinstalovávat CS a pokaždé nahodit jiný patch..nevím, mám windows 7 ale v tom by problém být neměl.. :roll:

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Mysteria » 27 kvě 2010, 15:11

Když jsi ten server reinstaloval, dával jsi tam to svoje nastavení za zálohy nebo postupně všechno do začátku?

AntraX0601

#5 Příspěvekod AntraX0601 » 27 kvě 2010, 15:14

Tak nastavení a pluginy biohazardu sem tam naházel nové, a v podstatě zbytek ze zálohy, tím myslím ostatní pluginy, modely a mapky..

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Qefik » 27 kvě 2010, 15:54

přepiš modely, které tam máš. na server jsou jiné, než máš na PC
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod Mysteria » 27 kvě 2010, 16:01

Pokud se mu ty modely stáhli přímo ze serveru, tak mu to nemůže toto psát :(

w_And_Y

#8 Příspěvekod w_And_Y » 27 kvě 2010, 16:14

Parachute mam aj ja na servery mam tam tiez fast dl neviem ci to je tim ale stalo sa toto iste kamosovy zmazal to stiahlo sa to este raz a ide 8-)

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod Qefik » 27 kvě 2010, 16:29

s padákem je ten problém, že na každém serveru může být jiný model... doporučuju změnit cestu k modelu v zdrojovem kodu pluginu, prekompilovat a zapsat to tam. pak by nemely byt potize
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

MiniMe
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod MiniMe » 27 kvě 2010, 20:00

CHtel jsem se zkusit pripojit, ale ted je plny. Zkus si nahrat veci ze serveru (uvest sveho klienta do funkcniho stavu) a pak si ten model stahnout. Pote se pripoj na svuj server, jestli to pofici. Pokud jo, jedna se o duplicitni cesty/nazvy modelu. Jinak bude problem nekde jinde.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Zpět na „Counter-Strike 1.6“