Změna jmen BOTů
-
Gangsters
- Kontaktovat uživatele:
Re: Změna jmen BOTů
Mysteria nechtěl jsem nějak nadavat na efox ani nic
(taky už používam kac
) no nic efox je dobrej jen to vedeni
sem my torchu nelíbí
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
nevím cos přesmě myslel ale asi naticheat
09 "Kigen's Anti-Cheat" (1.1.9) by Kigen
pořádek na sevrech mají na starosti příslušní admini, to komu se u nás libí či nelíbí je každého individualní věc
Boužel ja osobně na to moc času opravdu nemám páč už mi dávno není 25 boužel
, ja se starám o finnance.
respektuji názor ale řekni na kterém portálu to je bez hádek, urážek, výhružek vždy se najde nějakej kkt co ti to bude chod servru narušovat.
09 "Kigen's Anti-Cheat" (1.1.9) by Kigen
pořádek na sevrech mají na starosti příslušní admini, to komu se u nás libí či nelíbí je každého individualní věc
Boužel ja osobně na to moc času opravdu nemám páč už mi dávno není 25 boužel
respektuji názor ale řekni na kterém portálu to je bez hádek, urážek, výhružek vždy se najde nějakej kkt co ti to bude chod servru narušovat.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Panebože kolik ti je? 
Mno existují i portály bez hádek, a dalších nesmyslů, a to jsou ty, který mají servery celý den prázdné
Mno existují i portály bez hádek, a dalších nesmyslů, a to jsou ty, který mají servery celý den prázdné
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Gangsters
- Kontaktovat uživatele:
jasny
koukni na 4game css jak trpííme
ale tet se to vzpamatováva a stojí to za to 
- eFox_Adam
- Věk: 51
- Kontaktovat uživatele:
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Proč tak smutně? Alespoň nechodíte do školy, nejste tam 8 hodin denně a velký prd za to
Kdyby za to byly money, tak neřeknu... 
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- Phobus
- Věk: 37
- Kontaktovat uživatele:
Tak z5 k tematu.... já si pohrál s botprofile.db a teď mi funguji jen boti difficulty 3 a to jen 4 víc už ne
takže asi taky musim nakopčit ES
kdyby se někdo nudil udělejte real bot pro sm 
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
A ty je chceš jenom reálně přejmenovat? Jestli jo, tak je ale musíš vytvořit pro každou obtížnost - je to tam Easy, Fair a tak - je jich asi 6, no a pak si pro jednu obtížnost udělej i jména a celé to 5x zkopíruj a jenom změň tu obtížnost.
PS: V jménech botů nesmí být mezera a některé speciální znaky (radši tam nedávej žádné)
PS: V jménech botů nesmí být mezera a některé speciální znaky (radši tam nedávej žádné)

- Phobus
- Věk: 37
- Kontaktovat uživatele:
aha tak chyba je na světě (€Đđ znaky
)... mám ping už v sm od tebe tak jsem ej chtěl zrealnit víc...ještě ten časovač jestli je
a bude hotovo. a nemusim se pachtit aspoň s ES.. aspon usetrim prostor a kvalitu serveru uchovám.
Dík za help Myste.... (jako vžky
)
Dík za help Myste.... (jako vžky
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ne tak ono takhle - nějaké znaky speciální tam být můžou - ale nevím které a nehodlám to zjišťovat, tak je tam radši nedávám, ale jistě vím, že tamnesmí být mezera a takové ty ozdobné varianty českých písmen, ale ze speciálních znaků tam může být # a |.
Zkoušel jsem googlit, které tam nesmí být, ale žádnou relevantní odpověd sem nenašel - všichni to mají zkopčené jenom od sebe
Jinak když mají tyhle jména a i ping, tak 99% hráčů nachytáš, ovšem jde to poznat podle chování nebo podle času -1 (to bych chtěl taky vyřešit, pak by nikdo neměl žádný důkaz proto, že jsou to boti)
Zkoušel jsem googlit, které tam nesmí být, ale žádnou relevantní odpověd sem nenašel - všichni to mají zkopčené jenom od sebe
Jinak když mají tyhle jména a i ping, tak 99% hráčů nachytáš, ovšem jde to poznat podle chování nebo podle času -1 (to bych chtěl taky vyřešit, pak by nikdo neměl žádný důkaz proto, že jsou to boti)

Zpět na „Counter-Strike: Source“