Dobrý den, mám takovou speciální prosbu. Chci mít server na mody. Potřebuji ale hráčům poslat program, který naráz nainstaluje všechny mody co mám na serveru k nim do složky .minecraft, aby to nemuseli dělat zvlášt. Bylo by to super, aby se jim mody nainstalovali sami pomocí jednoho programu. Věřím že to jde. Pokud víte, jsem ochoten dát až 100,- za naprogramování. Díky moc
Auto Mod Installer
-
djburger
Auto Mod Installer
Server: 93.91.240.156:27788 (pokud server ještě nemáte, vepište zde "nemám")
Dobrý den, mám takovou speciální prosbu. Chci mít server na mody. Potřebuji ale hráčům poslat program, který naráz nainstaluje všechny mody co mám na serveru k nim do složky .minecraft, aby to nemuseli dělat zvlášt. Bylo by to super, aby se jim mody nainstalovali sami pomocí jednoho programu. Věřím že to jde. Pokud víte, jsem ochoten dát až 100,- za naprogramování. Díky moc
- LavorekCZ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Auto Mod Installer
Nic ve zlém, ale 100,- se mně zdá jako urážka práce programátora.
Pomohl ti někdo? Pak určitě bude rád, když mu zvedneš karmu!
not sure
not sure
-
djburger
Já věřím, že už to existuje. Ale pokud se tam bude něco předělat, tak rád přispěju alespon 100,- 
-
bagr
- Věk: 30
Zkus technicpack - tekkit obsahuje industrial craft, build craft a další podobné mody. Je tam i launcher a funguje s craftbukkit pluginy. Jenom musíš mít koupenou hru, aby se ti spustil launcher.
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
tak jednoduše narvi všechny mody je jednoho archivu a ten pak zkopírují do minecraft.jar. To by podle mě mohli zvládnout, když tam uděláš návod jako pro opice 
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- Shaggy84675
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna jeden takovy program, ktery potrebujes vytvarim pro nas server 
Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.
- Nyqi
Nebo zkus nějaký program na vytvoření instalaček 
Taky jsem to tak udělal když sem měl SpoutKlienta vytvořil sem instalaci přes program: Instal Creator
Link ke stažení: Klik
Taky jsem to tak udělal když sem měl SpoutKlienta vytvořil sem instalaci přes program: Instal Creator
Link ke stažení: Klik