Server: 93.91.240.151:27824
Ahojte potrebujem zase vašu pomoc. Kedže som si nedal rady s novou verziou AuthMe/mam server 1.1 R4/ tak som musel dať na staršiu verziu- tu nebezpečnu...po menšej hádke s jedným majitelov velkého server na crew.sk sa mi dnes naburali na server, dali si OPčka a zničili mi mapu= musel som vrátiť zálohou celu mapu o 3 hodiny...prosím poradíte mi?Je nejaký plugin ktorý dáva serveru nejakú databázu kde bude mať že kto sa prihlásil vtedy a vtedy, kto položil lávu, vodu atd...alebo mi poradte s AuthMe...novým Reloaded...tam bola chyba že po prihlásení OPčkari nemali OP atd...prosim pomožte lebo ma už štvu tí CREWáci....dufam že pochopíte moje starosti...dakujem
AuthMe,Databáza?Alebo prosím pomoc
-
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: AuthMe,Databáza?Alebo prosím pomoc
To s tím pokládání lávy máš plugin HawkEye nebo LogBlock.
Osobně ti doporučuju HawkEye. Umí toho víc a je aktualizovaný na verzi 1.2.3
S tím novým AuthMe... Potřebuješ Vault aby to vše fungovalo a myslím, že mít server aktualizovaný na 1.1-R6
Osobně ti doporučuju HawkEye. Umí toho víc a je aktualizovaný na verzi 1.2.3
S tím novým AuthMe... Potřebuješ Vault aby to vše fungovalo a myslím, že mít server aktualizovaný na 1.1-R6

-
hm ked dám server na R6 nebude tam žiadna chyba?Lebo vela ludi nadavalo na R6...a HawkEye mám...tu lávu som myslel v tom zmysle ze by v konzole bolo ze kto kedy položil vodu lavu atd...
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
S tou R6 by to neměl být problém jestli aktualizuješ všechny pluginy ALE zkus to neaktualizovat a ten Vault si stejně dej
.
To s tím ohlašováním kdo jakou lávu kde položil neznám žádný plugin...
(jediny co mě napadlo, že bys tím HawkEyem to zjistil
[trololol])

To s tím ohlašováním kdo jakou lávu kde položil neznám žádný plugin...
(jediny co mě napadlo, že bys tím HawkEyem to zjistil

-
ok nevadí a inak nevieš ako to mám prestaviť ten AuthMe?Lebo takto vždy písalo len /register password a teraz vypisuje /register password ConfirmPassword a potom pri logine mi zmizne OPčko atd...