Nazdar zistil som jednu zaujímavú vec a to že sa mi prekríva Source Mod s Mani_Admin_Pluginom
Napríklad keď napíšem NextMap - Hore v ľavo to vypíše nextmap (predpokladám že od Mani_Admin) ale v chate napíše
"[SM]Next Map is: *****"
Problém však je že tá SM je úplne iná ako tá Mani a aj nesprávna.
Hráči sa však často spoliehajú na tú chat nextmap a potom sa sťažujú.
Toto ale nieje jediná vec kde spolu zápasia SM a MANI.. Nemáte prosímvás nejaké riešenie?
Používam mani na rtv,nominate,pingkick a celkovo na veľa vecí a SM používam hlavne na admin účely ako sú bans, kick, (pretože je to prehľadnejšie) a hlavne to ovládam ako napr. "!respawn nick" .. Neviem si predstaviť život bez Mani a taktiež bez SM.. Nedá sa to nejak rozumne poriešiť? Dik
//edit: Ďalší dôvod kde to buguje je keď mením cez SM mapu dá to úplne inú mapu ako som zvolil. Ak chce admin zmeniť mapu musí to robiť cez Mani.. Skrátka des
SM vs. Mani
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: SM vs. Mani
Taktéž mám oboje, jak SM tak MAP. A všem tuhle kombinaci doporučuji - převážně využívám MAP, ale SM používám na respawn, odzbrojení a taký blbůstky 
K tématu:
1) Špatná mapa
Ta nahoře v rohu je správná a je to nextmap od MAPu.
Ta v chatu je nesprávná a je od SM a je to z toho důvodu, že SM si nextmap bere z souboru mapcycle.txt - takže vždy tam ukáže další mapu v pořadí v tomhle souboru nehledě na to, jaká mapa byla odvotována přes MAP. Prostě spolu nespolupracují, pokud prostě přes MAP odhlasujete jinou mapu, než by byla normálně podle mapcycle.txt, tak SM to nezaregistruje a ignoruje to
2) Mapa
Tuhle vlastnost jsem nějak nepostřehl, asi proto že mám D2ONLY a mapy moc neměním
Každopádně jsem to kvůli tobě vyzkoušel a nedělalo mi to, zvolil jsem přes SM de_inferno a žádný problém nebyl

K tématu:
1) Špatná mapa
Ta nahoře v rohu je správná a je to nextmap od MAPu.
Ta v chatu je nesprávná a je od SM a je to z toho důvodu, že SM si nextmap bere z souboru mapcycle.txt - takže vždy tam ukáže další mapu v pořadí v tomhle souboru nehledě na to, jaká mapa byla odvotována přes MAP. Prostě spolu nespolupracují, pokud prostě přes MAP odhlasujete jinou mapu, než by byla normálně podle mapcycle.txt, tak SM to nezaregistruje a ignoruje to

2) Mapa
Tuhle vlastnost jsem nějak nepostřehl, asi proto že mám D2ONLY a mapy moc neměním

Každopádně jsem to kvůli tobě vyzkoušel a nedělalo mi to, zvolil jsem přes SM de_inferno a žádný problém nebyl

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
No a nejaká rada sa nenájde k bodu 1? Bod 2 neni taký závažný pretože to mením zcez MAP..
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, nezkoumal jsem to nějak - ale nabízí se možnost vypnout zobrazování nextmap pomocí SM 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Heh, asi mi nič iné nezostáva.. už som to urobil , funguje to ukazuje to mani len hore v ľavo.. OK
Zpět na „Counter-Strike: Source“