Nový server zapnut ale nefunguje

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Nightingale

Nový server zapnut ale nefunguje

#1 Příspěvekod Nightingale » 16 úno 2012, 15:45

Server: IP: 93.91.250.111:37233

Dobrý den,

Včera jsem obdržel přihlašovací ůdaje v emailu k novému minecraft serveru, control panel a ftp fungují skvěle. Ale i přesto že je server přes control panel zapnut, je offline a nelze se připojit. Žádné nastavení v souborech jsem zatím neprováděl. Zkoušel jsem jej vypnout, zapnout, dokonce i reinstalaci serveru a při zvolení funkce spustit nahlásí Server je Zapnut. Koukal jsem na ftp a minecraft server se opravdu ještě patrně nespustil protože tam není žádný vytvořený svět, log a jiné složky. Dokonce ani v seznamu FakaHeda serverů není zmíněno kolik má slotů (5). Je potřeba provést ještě něco pro první spuštění serveru? Hledal jsem na tomto fóru a nenašel odpověd na můj problém. Předem děkuji za radu

Pro info přikládám screeny stavu serveru:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Nový server zapnut ale nefunguje

#2 Příspěvekod Mysteria » 16 úno 2012, 16:00

Z nějakého důvodu server po reinstalaci se v Control Panelu tváří, že je zapnut, takže zapnotu nejde (ale přitom je vypnut). Takže nejdřív dej vypnout a pak už ti půjde zapnout.

Co se týká tohohle, tak to vypadá na nějaký problém se založením, napiš na sales@fakaheda.eu, admini se na to podívají a opraví to.

Nightingale

#3 Příspěvekod Nightingale » 16 úno 2012, 16:36

Server jsem vypnul a následně po 2 minutách zapnul, žádná změna. Zkusím napsat na ten email, dík.

Nightingale

#4 Příspěvekod Nightingale » 16 úno 2012, 17:51

Opraveno, server už funguje.

L0CK

Zpět na „Minecraft, Tekkit“