27322
Zdravím , chci se zeptat , když chci udělat když hráč přijde na server tak se nemůže registrovat ve hře , a napíše mu to ať de na www.strankaserveru.... a tam se registruje , tak by me zajimalo jak udelam proste kdyz prijde na web tam se registruje a pak hned de do hry a uz da jen /login
AuthMe - Registrace přes web
- SpreyYManNNikKK
- LavorekCZ
- Kontaktovat uživatele:
Re: AuthMe - Registrace přes web
Už to tady několikrát zaznělo, je na to jednoduchý script, ale problém je v tom, že ti ho asi nikdo zadarmo nedá...
Pomohl ti někdo? Pak určitě bude rád, když mu zvedneš karmu!
not sure
not sure
-
Ahoj všem, takovýto skript mám ale vytvořil jsem si to pracně sám,... tedy spíše s pomocí strýčka Google protože MySQL a PHP moc neumím, ale nebudu lakomec a tak zde dávám. V authme po vygenerování složky a config.yml nastavte passwordhash z sha256 na sha1, nějak mi to s sha256 nejde, někde je chybička...
Kód: Vybrat vše
<p>Registrace do hry.</p>
<form action="" method="POST">
Jméno:<input type="text" name="username" />

Heslo:<input type="text" name="password" />
  <input type="submit" value="Registrovat" />
</form>
<br />
<p>Pozor ! Zde dávejte stejný NICK jako máte ve svém klientovi (hře)</p>
<p>Poté již ve hře jen přihlásíte příkazem /login vase_heslo</p><br />
<?php
if($_POST)
{
$jmeno = $_POST['username'];
$heslo = sha1($_POST['password']);
$ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
$connect=mysql_Connect("vase_mysql", "vase_jmeno", "vase_heslo");
$database_connect=Mysql_Select_DB("vase_databaze");
mysql_select_db($database_connect, $connect);
$insert_query = "insert into authme(id, username, password, ip, lastlogin) VALUES ('','$jmeno','$heslo','$ip','')";
$result = mysql_query($insert_query, $connect) or die(mysql_error());
if(!$result){
echo("Registrace byla neúspěšná, prosím zkus to znovu");
} else{
echo("Byl jsi úspěšně registrován, nyní se můžeš připojit a přihlásit příkazem /login tvé_heslo");
}
}
?>
Naposledy upravil(a) Majky83 dne 10 úno 2012, 23:07, celkem upraveno 2 x.
- Shadowhacker
- Věk: 30
AuthMe si to ale zapisuje do souboru ne? Nebo i to se bere jako DB?
-
Zapisuje to do souboru ale jde to přehodit na zápis do databáze, já mám takto skoro vše nastaveno na zápis do DB, je jistota že při smazaní pluginu o nic nepřijdu.
- Shadowhacker
- Věk: 30
Čekal jsem,že něco takového napíšeš,ale.. V tom případě se musí u FH zažádat o DB ne? To je asi zbytečný zase to,ale neni to tak hrozný 
Edit:
Co tam zkusit přidat open,alespoň uložení do souboru? Nebo se ti do toho nechce? Ačkoliv,já to nepotřebuju,ale pokud nic,tak se na to možná mrknu ve volným čase (Nikdy
) Jen tak mimochodem ( http://www.tvorba-webu.cz/php/prace_se_soubory.php )

Edit:
Co tam zkusit přidat open,alespoň uložení do souboru? Nebo se ti do toho nechce? Ačkoliv,já to nepotřebuju,ale pokud nic,tak se na to možná mrknu ve volným čase (Nikdy

- LavorekCZ
- Kontaktovat uživatele:
V tom případě se musí u FH zažádat o DB ne? To je asi zbytečný zase to,ale neni to tak hrozný
Co je zbytečné? MySQL by neměla u nikoho chybět, jelikož např. důležitý plugin LogBlock/HawkEye/BigBrother bez něj nefungují.
Pomohl ti někdo? Pak určitě bude rád, když mu zvedneš karmu!
not sure
not sure
-
LavorekCZ píše:V tom případě se musí u FH zažádat o DB ne? To je asi zbytečný zase to,ale neni to tak hrozný
Co je zbytečné? MySQL by neměla u nikoho chybět, jelikož např. důležitý plugin LogBlock/HawkEye/BigBrother bez něj nefungují.
Přesně tak, hlavní výhoda DB je že pokud vymažeš nebo reinstaluješ server tak o veškeré soubory přijdeš, nebo pokud by jsi chtěl zapisovat do souboru na web serveru tak to ti nedoporučuji kvůli bezpečnosti.
Hlavní výhoda DB je rychlost a spolehlivost, každý plugin si po novém startu vygeneruje složku s config.yml pokud není a tam si jen nastavíš přístup k DB a máš vše zas načtené.
PS: stačí napsat nějakému adminovi nebo na email a DB máš během chvilky, IP a PORT samozřejmostí
-
Žádat o ní nemusíš když půjdeš do Herní Server a dáš Doplňkové služby tak tam to je jinak je to i u Free Minecraftu i já to požívám je to super a navíc si přepojením AuthMe do MySQL můžeš udělat na webu info o hráči napřiklad že se přihlásíš na web pomocí herního nicku a hesla a pak když to spojíš i s iConomy můžeš udělat ža tam je vidět kolik máš peněz atd takže DB je užitečná věc
Dej karmu+ všem kdo ti pomohl !
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, po dvou a půl letech to určitě bude ještě potřebovat vědět.
L0CK
L0CK
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit