HELP se serverem!
-
eXzoN
HELP se serverem!
Prosím Vás o pomoc. Potřeboval bych nainstalovat na server Event script a pak WCS mod.. nejde mi to.. mam na severu jen event script a nejde mi to pls pomoc..

-
eXzoN
Re: HELP se serverem!
eXzoN píše:Prosím Vás o pomoc. Potřeboval bych nainstalovat na server Event script a pak WCS mod.. nejde mi to.. mam na severu jen event script a nejde mi to pls pomoc..![]()
![]()
Nevím o dát na server a co ne
- SPiRIT
- Věk: 35
- Kontaktovat uživatele:
Samotny eventscript ti funguje? pouzivas na wcs tento plugin?
v tom pripade krome eventscriptu 2.0 s podporou pythonu potrebujes jeste toto
staci nakopirovat na gameserver nic vic a pak by plugin mel fungovat, pokud tedy pouzivas ten co jsem zde uvedl
Kód: Vybrat vše
http://addons.eventscripts.com/addons/view/wcsv tom pripade krome eventscriptu 2.0 s podporou pythonu potrebujes jeste toto
staci nakopirovat na gameserver nic vic a pak by plugin mel fungovat, pokud tedy pouzivas ten co jsem zde uvedl
-
eXzoN
Ne nefunguje mi... nevim co mam mit na serveru za slozky.. jestli source mod, method mani admin nebo jen samostatny eventscript nevim :--(
-
Gangsters
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj nevim v tom záden problem....... jesli chces my icq mas udany v mém profilu poradím ti doslova a dopismene... 
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
eXzoN píše:Prosím Vás o pomoc. Potřeboval bych nainstalovat na server Event script
Event Script si stáhneš tady http://mattie.net/downloads/mattie_eventscripts_200beta2_250i.zip
Instalace:
Stáhni ten soubor, rozbal do ve WinRaru nebo někde jinde a pak ti z toho vzniknou 2 šložky (addons, cfg) a tyhle dvě složky nakopíruj do složky cstrike na serveru.
Jednoduché, že? Pokud budou nějaké problémy, tak mi napiš...
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Phobus
- Věk: 37
- Kontaktovat uživatele:
ahoj mám tentýž problém zkoušel jsem eventscripts 2.0..... pokaždý když je dám na server tak server spadne . je sice zapnutý ale ve hře nereaguje "not responding" Už 2 dny se s tim tintim a urt na mrtvém bodě neporadíte?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Určitě tam něco děláš blbě - když mi do PM dáš FTP, tak ti to rád zprovozním... 
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
DeaDMan
Ja sám mam na servru taky eventi script a funguje mi asi s tim chces poradit napis me na ICQ :445892058 NEBO NA SKYPE : deadman2881994
bY DeaDMan Skype : deadman2881994 ICQ : 445892058
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Píšeš pozdě - hnedka po napsání příspěvku jsem mu to tam nastavil 

Zpět na „Counter-Strike: Source“