„menší“ chyba (ne ale opravdu, je dosti velká)

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
Ferenc1234
Příspěvky: 2
Registrován: 14 kvě 2020, 13:01
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

„menší“ chyba (ne ale opravdu, je dosti velká)

#1 Příspěvekod Ferenc1234 » 17 kvě 2020, 13:27

Brej den, mám chybu na serveru s IP 82.208.17.20:27255, nebo vlastně, ono jich je celkem dost...
Tak začnu: Jednoho dne jsem si řekl, že bych si mohl založit normální minecraftový server, a ne ten „trapný“ na aternos.org (kdybyste nevěděli co to je, tak si to vygooglete) hlavně mi vadilo, že večer vůbec nejde zapnout, protože by to trvalo přes 2 hodiny. Tak jsem šel na fakahedu (viděl jsem ji u jednoho youtubera, že na ni dělá reklamu) a připadalo mi to fajn. za pětislotový server s 3 GB RAM (byl bonus 1 GB pro každý koupený server) za 125 Kč/měsíc? No, nekup to! tak jsem ho koupil, a hle nikde nevidím tlačítko nahrát svůj svět, tak napíšu ticket, jak že to mám udělat. Prý přes total commandera. Tak si řeknu OK nějak to zkusím. udělal jsem to, stáhnul jsem si svět z aternosu, a hle: ono to nefunguje. Zkusím si ho teda rozbalit v 7-Zip. udělal jsem to, a po několika pokusech se mi to povedlo.(bylo jich asi 5, a trvalo mi to přes půl hodiny) Jenže: moje věci co jsem měl na aternosu byly tutam, takže jsem to musel udělat jinak. Zapnul jsem aternos server (30 minut čekání) a uložil jsem si všechny věci do truhly. kámoš to musel udělat taky (dalších 10 minut). pak jsem to musel dělat zase přes total commandera, a zase jsem ztratil tak 30 minut svého života...

Další den:
připojil jsem se na server a všechno „fachčilo“ správně (radši jsem si udělal zálohu). Vzal jsem si s kámošem věci z truhel a upalovali jsme hrát. Ale asi za 10 minut hraní kámošovi spadnul internet a tak se musel připojit znovu. HU!, všechny jeho věci byly pryč, a nebyly ani v chestkách ani na tom místě kde se odlognul. Řekl mi že to mám zkusit taky a já to zkusil. Hádejte co se stalo... Samozřemě mi taky všechny věci zmizely. Ale to není všechno: Když jsme si všechny věci zpátky „nagivovali“ a domluvili jsme se, že všechny věci budeme dávat do truhel, tak jsme začli stavět koleje do vesnice, ale pro jistotu ve vzduchu. Postavili jsme asi 200 bloků. V tu chvíli kdy se to stalo byl den. Jenže ten problém byl v tom, že žádní mobové nehořeli a zabíjeli nás.
Bylo to strašné. Když jsme se s nimi vypořádali tak jsem začal stavět dál, ale v tu chvíli jsem uviděl tzv. černé chunky (oblasti kde byla absolutní tma a přitom tam nemohla být tma, protože na ně svítilo slunce), táhly se skoro po celém obzoru. Byly to jako kdyby kruhy, dokonce nebyly jenom na obzoru, ale skoro všude. Byly tam úplné hordy mobů. Snažil jsem se nějak hru zachránit. Prvně jsem zkoušel zmáčknout F3+Q pro nápovědu. Našel jsem si jak znovu načíst chunky, tuším, že to bylo F3+G. Všechny se znovu načetly, ale černé chunky tam byly pořád. V tu chvíli mi kámoš řekl, že ty černé chunky vidí taky, a já jsem z toho poznal, že to musí být chyba serveru. Šel jsem proto na webové stránky fakahedy a zapnul a vypnul server. Pak jsme se s kámošem znuvu připojili a HU! úplně jiný svět. Celá hodinová „práce“ na serveru (jako že jsme hráli server) byla fuč. zkusil jsem nahrát zálohu z té doby kdy jsem si tam uploadnul svět, ale nic se nestalo. Vůbec nic. To mě naštvalo, a napsal jsem tento příspěvek...

Proto vás prosím o radu, děkuji moc za podporu a za odpovědi ;)
Naposledy upravil(a) Ferenc1234 dne 18 kvě 2020, 10:32, celkem upraveno 1 x.
:lol: :lol: nejsem blb, jsem jen debil... :lol: :lol:

Uživatelský avatar
Teiichi
Příspěvky: 866
Věk: 24
Registrován: 29 lis 2014, 02:11
Reputation: 23
Bydliště: <?= $inhome ;?>
Kontaktovat uživatele:

Re: „menší“ chyba (ne ale opravdu, je dosti velká)

#2 Příspěvekod Teiichi » 17 kvě 2020, 16:03

Až dodáš IP serveru, tak se s tebou někdo bude bavit:)
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

Ferenc1234
Příspěvky: 2
Registrován: 14 kvě 2020, 13:01
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: „menší“ chyba (ne ale opravdu, je dosti velká)

#3 Příspěvekod Ferenc1234 » 18 kvě 2020, 10:32

Teiichi píše:Až dodáš IP serveru, tak se s tebou někdo bude bavit:)

tak sorry, no.
:lol: :lol: nejsem blb, jsem jen debil... :lol: :lol:


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 78 hostů