Plugin na měnění redstonu v obsidian
-
Plugin na měnění redstonu v obsidian
Zdravím, dokázal by mi někdo poradit jak na novější verzi serveru 82.208.17.46:27201 (spigot 1.10) vrátit bug jak se dal redstone měnit v obsidian? Jediný plugin který to zajišťuje jsem našel "lavawater" ale tam jsem narazil na problém že když jsem si tam chtěl uložit UUID vlastního světa tak se to vždy po restartu serveru vyresetovalo na 3 základní světy. A zkoušel jsem to jak na spigotu tak craftbukkitu od verzi 1.8 až po 1.10 a i bez jiných pluginů co by tomu mohli zabraňovat. Všude to bylo stejný, nezná někdo jiný plugin co by to zajišťoval nebo jinačí podobný bug který na verzi 1.10 funguje?
Naposledy upravil(a) JOE_CZ dne 15 srp 2018, 01:05, celkem upraveno 1 x.
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plugin na měnění redstonu v obsidian
Můžeš poslat prosím odkaz na ten „lavawater“ vzhledem k tomu, že nacházím jen hromadu výsledků o zastavení generování obsidianu nebo jiné chování kapalin?
Zároveň jde o poměrně starší bug a Spigot 1.10 není „novější“ verze serveru. Mohu jen znát důvod, proč bys ten bug chtěl replikovat?
Zároveň jde o poměrně starší bug a Spigot 1.10 není „novější“ verze serveru. Mohu jen znát důvod, proč bys ten bug chtěl replikovat?

-
Re: Plugin na měnění redstonu v obsidian
https://dev.bukkit.org/projects/lavawater Chtěl bych ho na skyblock server. A já to mám za novější protože jsem to od 1.7 nehrál a znova jsem začal no. A chápu že mi ten plugin nemusí jít protože je na craftbukkit a starší verzi. Ale problém je že i když si dám třeba craftbukkit 1.8 tak stejně nejde. A nic jinýho co by ten bug vracelo nemůžu najít.