[b]Server: 93.91.250.106:27786 PORT: 27786
1) Dobrý den. Chtěl bych pomoct s permisson pluginem. Nastavení pro nether: aby VIP nemohl používat mc ničeni blocku a pvp. Word: bych chtěl rozdělit na 2skupiny Vip a builder. nejlépe kdyby jste mi někdo poslal váš config byl bych vděčný.
2) stále se přihlašuje na server aj po ip banu nevíte co s tim nějakej nápad?
3) nevíte někdo pluginy na money a když zabiju zombie aby mi to počítalo vše v korunách a ne €,dolary a popřípadě jinou cizí měnou byl bych rád za poslaní zase configu
Děkuji všem za odpovědi předem
problém s permission, cheaty, money v korunach
-
- Leeking
Re: problém s permission, cheaty, money v korunach
2) Dáváš ban na IP nebo dáš /ban-ip Nick?
3) iConomy, tam si můžeš nakonfigurovat jaká má být měna.
Doporučuji ti udělat si ty configy sám, takhle v tom budeš mít zmatek, a v budoucnosti nebudeš vědet o tom nic..
3) iConomy, tam si můžeš nakonfigurovat jaká má být měna.
Doporučuji ti udělat si ty configy sám, takhle v tom budeš mít zmatek, a v budoucnosti nebudeš vědet o tom nic..
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou. 
Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi.
Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.

Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.
-
díky moc na incomy jsem přišel a pošteloval a mam to v CZ jin ak ban dávam /ban-ip IPhráče
a nemohl by jste mi pomoc s tim permissionem vůbec mi to snim nejde ani přes všechny tutoriali
už se nevím rady jinak zatim díky moc
a nemohl by jste mi pomoc s tim permissionem vůbec mi to snim nejde ani přes všechny tutoriali

- Leeking
S tím banem nevím spíš si stáhni nějaký plugin, který obsahuje ban na ip, nebo dávej ban na rozsah ip přes web.
A právě jsem objevil tuto pomůcku, která vypadá, že by mohla dobře fungovat pro majitele, kterým to prostě do hlavy nejde, takže ty permice vyzkoušej vytvořit TADY.
A právě jsem objevil tuto pomůcku, která vypadá, že by mohla dobře fungovat pro majitele, kterým to prostě do hlavy nejde, takže ty permice vyzkoušej vytvořit TADY.
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou.