jak psat na obrazovku??
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: jak psat na obrazovku??
boha, pošli link na to logo a udělám ti to, ale ve llastním zájmu bys to měl umět a pochopit co se tam jak dělá.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
jo omlouvam se uz to mam. jiz sem qefikovi odpovedel
jak mam poslat link kdyz to mam jen u sebe v pocitaci??sem rikal ye sem total antitalent
jak sem mam dat ten link dys to mam jen u sebe na pc???nikde na netu to neni.ja sem rikal ze sem pres pc uplne levy
// Sloučen tripplepost
jak mam poslat link kdyz to mam jen u sebe v pocitaci??sem rikal ye sem total antitalent
jak sem mam dat ten link dys to mam jen u sebe na pc???nikde na netu to neni.ja sem rikal ze sem pres pc uplne levy
// Sloučen tripplepost
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
http://www.ulozto.cz/
Nahrát Soubor
Procházet
Vyber ten soubor
A dej Nahrát
Až to doběhne, tak tam budeš mít v rámečku na to odkaz a ten nám zkopíruj a dej ho sem
A nepiš 3x pod sebou - máme tlačítko Editovat
Nahrát Soubor
Procházet
Vyber ten soubor
A dej Nahrát
Až to doběhne, tak tam budeš mít v rámečku na to odkaz a ten nám zkopíruj a dej ho sem

A nepiš 3x pod sebou - máme tlačítko Editovat

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
pro Qefik....
je to v tom jak si mi poslal daval jsem to tam.prosim. do toho obrázku nahoru na stred jmeno serveru jen Vítá vás Screaming-eagles a pod to hlašení cheaterů kontakt icq 607874993 moc to dekuju za ochotu.chtel bych se ti omluvit za to forum tech.podpory.byla to dost blbost to psat tam.pak mi to doslo..ale prosim můžess mi na to odpovedet tady??jeste jednou velka omluva prosím.JE TAM TEN OBRÁZEK TAM JAK SEM HO MĚL DÁT??? DÍÍKY
je to v tom jak si mi poslal daval jsem to tam.prosim. do toho obrázku nahoru na stred jmeno serveru jen Vítá vás Screaming-eagles a pod to hlašení cheaterů kontakt icq 607874993 moc to dekuju za ochotu.chtel bych se ti omluvit za to forum tech.podpory.byla to dost blbost to psat tam.pak mi to doslo..ale prosim můžess mi na to odpovedet tady??jeste jednou velka omluva prosím.JE TAM TEN OBRÁZEK TAM JAK SEM HO MĚL DÁT??? DÍÍKY
-
prosim jak to vypada s tou uvitaci strankou?? qefik??poslal jsem ten obrazek text uz tam mam jen to chce upravit na odstavce ja to pisu jen v tom souboru co je na ftp ale tam nejdou,diky za pomoc a odpoved
- AxiCz
- Kontaktovat uživatele:
1) Nespamuj tady, Qefik je schopen si to přečíst v 1. příspěvku
A podle toho, jak jsem si to zde četl, tak ti to Qefik a Mysteria vysvětlili..

A podle toho, jak jsem si to zde četl, tak ti to Qefik a Mysteria vysvětlili..
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
A navíc Qefik psal, že se nedostane k PC, takže musíš hold vydržet.
Když už po někom něco chceš (a zadarmo), tak hold musíš počkat.
Když už po někom něco chceš (a zadarmo), tak hold musíš počkat.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
stále si mi neposlal ten obrázek.. xs tu dobu si už to dávno mohl mít naučené a mohl sis to udělat sám.
Mark Twain
Mark Twain
-
ja sem ten obrazek posilal nevim kde se stala chyba.ta se na to vykaslete no.nemuzu za to ze nejsem nejakej pc master kterej spadl z nebe a zna vsecho.
a jak se muzu ucit s html dys ani nevim co znamenaj ty vyrazy,napise nekdo navod ja ho ctu,a najednou nevim jestli je cesky nebo arabsky,ja si nekoho najdu kdo mi to udela i kdyby sem si ho mel zaplatit.udelal jsem vsechno,poslal sem obrazek na ulozto i na to druhy a pokazdy tam nic nebylo tak nevim co mam delat jinyho
a jak se muzu ucit s html dys ani nevim co znamenaj ty vyrazy,napise nekdo navod ja ho ctu,a najednou nevim jestli je cesky nebo arabsky,ja si nekoho najdu kdo mi to udela i kdyby sem si ho mel zaplatit.udelal jsem vsechno,poslal sem obrazek na ulozto i na to druhy a pokazdy tam nic nebylo tak nevim co mam delat jinyho
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
holt, špatný formát obrázku, nebo je nějak poškozený. Psal jsem ti PM, na tu si mi neodpověděl, tudíž jsem předpokládal, že si to vyřešil. Ty si mi nedodal potřebné věci, tudíž já sem to nemohl udělat. Jednoduché.
Mark Twain
Mark Twain