Základ je nepoužívať ES, ak existuje SM alternatíva, použi Bhop v1.2b
SPE je zrejme neaktualizovaný na poslednú verziu CS:S
eventscript
- muso.sk
Re: eventscript
Naposledy upravil(a) muso.sk dne 24 lis 2011, 14:00, celkem upraveno 1 x.
Aggressive Zone
-
Chápem to správne? nemám používať Event Script, keď tam mám sourcemod? je to dosť zmatene napísané.
Alebo mám použiť staru verziu 1.2b.
Pretože Stále to píše to isté. No každopádne to je už jedno lebo coder mi už plugin spravil tak mi ta fakčí na SMku ale zaujmavé že sa mi neako nikdy nepodarilo rozbehnúť Event scripty skrátka hrôza.
Alebo mám použiť staru verziu 1.2b.
Pretože Stále to píše to isté. No každopádne to je už jedno lebo coder mi už plugin spravil tak mi ta fakčí na SMku ale zaujmavé že sa mi neako nikdy nepodarilo rozbehnúť Event scripty skrátka hrôza.
- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Eventscript dej do kelu, byl to zajimavej projekt, sam jsem ho hojne pouzival, kvuli jednoduchosti jakou se daly pluginy psat, proste takovy jednoduchy scriptovani, ale sourcemod je lepsi ve vsech ohledech, mene zatezuje server, je aktivne vyvijen a kdyz valve udela nejaky prasacky update tak do par hodin mas novou verzi ktera funguje...sourcemod necrashuje vetsinou server pokud dojde v nekterym pluginu k chybe , coz neplatilo u eventscriptu kterej lehnul hned jak to bylo mozny(nevim jak je to tedko, uz pres rok jsem ho nikde nepouzil).
Kazdopadne pokud na serveru mas oboji je to na prd, zbytecna zatez serveru... vetsinou existuji alternativy, takze nejaky plugin existuje na ES tak s nejvetsi pravdepodobnosti bude nejaky port i na sourcemod a pokud ne tak se staci poptat na foru SM zda by nekdo nejaky plugin nenapsal...
Pokud chces aby ti server dobre fungoval tak si tam nech jen metamod source a sourcemod a vsechny pluginy davej do sourcemodu... ten nahradi i mani admin plugin stejne dobre jako eventscript..
Kazdopadne pokud na serveru mas oboji je to na prd, zbytecna zatez serveru... vetsinou existuji alternativy, takze nejaky plugin existuje na ES tak s nejvetsi pravdepodobnosti bude nejaky port i na sourcemod a pokud ne tak se staci poptat na foru SM zda by nekdo nejaky plugin nenapsal...
Pokud chces aby ti server dobre fungoval tak si tam nech jen metamod source a sourcemod a vsechny pluginy davej do sourcemodu... ten nahradi i mani admin plugin stejne dobre jako eventscript..
-
SPiRIT Dobrá odpoveď. Eventy zmazané, noví SM plugin už tam mám, funguje bezchybne. Eventy nech sa strčia tam s kade aj viliezli.
Každopadne napriek neuspechu vám ďakujem. S pozdravom Troll Dad.
Každopadne napriek neuspechu vám ďakujem. S pozdravom Troll Dad.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Naprostý souhlas se Spiritem 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
Zpět na „Counter-Strike: Source“