jelikož se na tomto fóře poměrně dost vyskytuje majitel stránky Imming.cz, která se specializuje na prodej kódu, webdesignu atp., tedy Teiichi - memberlist.php?mode=viewprofile&u=5955, tak jsem se rozhodl vás všechny uživatele jaksi upozornit na něho a jeho stránku. Jako příklad si můžeme vzít poměrně dost známou eSport organizaci v Česku, ECLOT. Na stránkách Imming.cz si můžeme všimnout jak se Teiichi, nebo taky jako Ikki když ještě pracoval na největším slovenském hostingu jakožto support než ho vyhodili za jeho špatné chování a nezodpovědnost, pyšní spoluprácí s touto eSport organizací a dokonce i volně prodává jejich webové stránky, s jejich logem, se vším všudy.

Někomu kdo má alespoň základní vzdělání musí přijít divné, jak takováto organizace může dopustit aby byl jejich web veřejně dostupný k prodeji za takovouto poměrně dost malou částku, i kdyby veškeré výnosy měli jít do jejich kapsy natož v tomto případě by to měli být pouhé procenta. Kde je tedy pravda? Jelikož nemám problém jakkoliv kontaktovat majitele ECLOTU, tak jsem tak učinil abych se ujistil, zda-li to majiteli příjde v pořádku.

A ejhle, on dokonce vůbec ani neví co Imming.cz je. Rád bych také podotkl že majitel o tomto příspěvku ví a dal mi povolení screenshot z konverzace uveřejnit zde na fóře FH.
Tím to samozřejmě nekončí, co jsme se s kolegou dívali tak 90% veškerýho nabízenýho webdesignu je kradený. Nicméně k tomu již nemám důkaz, tudíž by se jednalo o křivé obvinění. Výše zmíněný případ ale myslím stačí více než dost.
S Teiichim jsem zhruba necelý rok zpátky spolupracoval, dělal programátora na mnou vlastněným herním portálu Hexagon Community - http://www.hexcom.cz, každopádně kvůli jeho špatnému chování jsem ho musel vyhodit. Bezdůvodně slovně napadal veškeré členy mého týmu a podobně a také vím čeho je a není schopný. Když jsem s ním probíral že by se mi hodil vlastní serverlist, jakožto podprojekt portálu, tak jediné co se mi dostalo byl serverlist stahovaný ve kterém byl sotva schopný něco upravit. Pokud se taky detailně podíváme na jeho webové stránky a pár těch, které nabízí k prodeji nebo zdarma, tak už jenom některé umíštění textu a sem tam barvy vám musí přijít opravdu neprofesionální a hodíci se maximálně na známou Facebook stránku nesoucí název Grafický odpad.
To je myslím vše. Dejte si na něj prosím pozor, nepodporujte něco takového a zároveň za majitele organizace ECLOT doufám, že vše co se jich týká bude z webu co nejdříve smazáno.
Pokud máte s dotyčným špatné zkušenosti, tak se zde můžete samozřejmě také podělit.
Update: Co jsem si všiml tak ještě před publikováním byla stránka Imming.cz znepřístupněna. S tímto scénářem jsem počítal a důležité části jsem ještě předtím archivoval na stránkách Archive.org.
PS: Gramatika je moje slabá stránka, nemusíte na to prosím upozorňovat.

Hezký den.