teamspeak3 schazovani moracanem
- Sw0FF0rD
- Věk: 44
teamspeak3 schazovani moracanem
Dobry den je mozne ze kdyz mam starou rok verzi ts3 serveru rok neaktulizovanou ze uz asi 3 mesic vzdy prijde nejaky Moracan nachvili necha spadnout muj ts3 . Je mozny proti takovim utokum se branit nejak ?? Uz jsem z toho dost nestastny a premyslel jsem ze kdyz mam svoji licenci na ts3 ze bych mel ts3 ze svoji licenci na 512 slotu u vas. Jako platim za vps od wedosu na kterym me bezi ts3 asi 133 kc. A jestli mam davat 133 a nebo 500 kc takovi rozdil to neni. A nebo je nejaka rada dobra jak se branit ? Treba ze dam securit level na 15 misto na 8 na ts3?? Ja jsem nezkuseny a mozna proto drive se me o to staral kamos je tam i neco proti utokum ale ja se v linuxu ani v tom systemu debiandu nevyznam. Dekuji Dejv
- Sw0FF0rD
Re: teamspeak3 schazovani moracanem
Zabanoval jsem vsechny ip na jedne strance kde jsou ipecka moraca ADLS .
- Teiichi
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Upgrade.
“Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
“Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
“In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
“Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”
“Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
“In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
“Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”
- Homi74
- Věk: 50
Taky bych doporučil update serveru, nevydávaj je pro srandu 

- Sw0FF0rD
Dik moc jsem vam zavazan . Jen se bojim aby kdyz prepisu stare soubory na nove a nahraju je tam aby pak nesel sputit ts3 . Ja se v nem tolik nevyznam ale asi by nemel byt problem podle me.Jrste jednou velky diky vam
- Homi74
- Věk: 50
Ještě se mi nestalo, aby se server dodrbal upgradem, jen je třeba před kopírováním server vypnout.
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se bojíš updatu, tak si nejdřív udělej ZÁLOHU!
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)