Potřebuji radu

Technická podpora k herním serverům RUST
Cheat

Potřebuji radu

#1 Příspěvekod Cheat » 10 úno 2017, 12:35

Potřebuji poradit včera 9.2 mi nešla od ráná konzole až potom večer jak byl update a je možné že jsem nebo mám na Serveru člověka co nehraje poctivě ale možná má nějakej prográmek nebo něco dá se to nějak zjistit ? protože kolem večera když jsem byl offline skupina 5ti lidi Raidla 5 baráku z toho jeden byl muj celej spodek HQ dveře atd a jde poznat že věděly přimo kde kdo má Toolbox + mi zmizela flame towera která byla u zdi dost blizko a předtím než flame se zníčí bouchne ale zdi nejsou poškozené vubec a když jsem se odpojil kolem 3h ráno a dneska napojil tak mi zmizela celá věž zaklady které byly plechove takže to by bylo na 4x C4 nebo 8 raket asi +- které mit už ani nemužou protože o vše přišly když složená grupa na ně udělala raid i kdyby měly něco schoane po mapě tak to nemohu zjistit asi co ? budu rád za každou radu

Edit: jinak ta konzole tedka koukám pořád nefunguje vidím tam jen
05:29:18 Server startup complete
a od té doby nic ani chat

Smexhy
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřebuji radu

#2 Příspěvekod Smexhy » 11 úno 2017, 22:41

Ak myslíš konzolu v control paneli, tá funguje len pri linuxových serveroch, ktoré sú momentálne dostupné len na vlastný dopyt v tickete. Nepovolené programy používať nemôžu, pretože hra je chránená anti-cheatom ktorý takýmto podvodom zabraňuje. Je dosť malá šanca, že hráč ktorý používa cheaty nedostane ban do 3 dní.

Zpět na „RUST“