Server: zulu.fakaheda.eu:27237
Dobrý den,
chci se zeptat jak funguje tento plugin, jak se používá a jak se nastavuje config. Děkuji
CleanroomGenerator
- Shaggy84675
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
CleanroomGenerator
Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.
- AxiCz
- Kontaktovat uživatele:
Re: CleanroomGenerator
Záleží na typu updatu a pluginu.
Dej sem odkaz, kde to chceš stáhnout nebo stáhnul.
Dej sem odkaz, kde to chceš stáhnout nebo stáhnul.
- Leeking
Všechny funkce máš napsané na BukkitDev - CleanroomGenerator.
Plugin jsem netestoval, takže nechci lhát, ale potřebuješ nejspíš plugin MultiVerse.
Ukázková fuknce jak to bude fungovat
/mvcreate cleanroom normal -g CleanroomGenerator:64,stone
/mvcreate (název worldu) (normal/nether) -g(generator) CleanroomGenerator:64,stone (Jako generátor použít Cleanroom, 64 vrstev kamene)
Vytvoří nový svět nazvaný "cleanroom" s vrstvou 0 jako bedrock a vrstvy 1-64 jako šutráky, takže včetně bedrocku bude 65 vrstev. ID blocků jsou taky možnost místo názvů blocku.
Taky lze použít více vrstev jako
/mvcreate cleanroom normal -g CleanroomGenerator:10,stone,20,dirt,1,grass
Vytvoří nový world jménem "cleanroom" s vrstvou 0 jako bedrock, vrstvami 1-10 jako šutrák, vrstvy 11-30 hlína a vrstva 31 jako tráva. Takže dohromady to je 32 vrstev.
Snad jsem pomohl, více si najdi na BukkitDev který jsem poslal.
Plugin jsem netestoval, takže nechci lhát, ale potřebuješ nejspíš plugin MultiVerse.
Ukázková fuknce jak to bude fungovat
/mvcreate cleanroom normal -g CleanroomGenerator:64,stone
/mvcreate (název worldu) (normal/nether) -g(generator) CleanroomGenerator:64,stone (Jako generátor použít Cleanroom, 64 vrstev kamene)
Vytvoří nový svět nazvaný "cleanroom" s vrstvou 0 jako bedrock a vrstvy 1-64 jako šutráky, takže včetně bedrocku bude 65 vrstev. ID blocků jsou taky možnost místo názvů blocku.
Taky lze použít více vrstev jako
/mvcreate cleanroom normal -g CleanroomGenerator:10,stone,20,dirt,1,grass
Vytvoří nový world jménem "cleanroom" s vrstvou 0 jako bedrock, vrstvami 1-10 jako šutrák, vrstvy 11-30 hlína a vrstva 31 jako tráva. Takže dohromady to je 32 vrstev.
Snad jsem pomohl, více si najdi na BukkitDev který jsem poslal.
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou. 
Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi.
Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.

Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi.
Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Nedoporučuji používat tento plugin pokud nevíš přesně k čemu to využiješ a jak to funguje, taky by mě zajímalo, kde jsi ho našel (Nebylo to u mě na serveru? Neviděl jsem to zatím nikde jinde). Jedná se o generátor světa, jak to použít popsal výborně Leeking..
EDIT (OT): Ano, vsadím se, že to máš ode mě, vzhledem k druhému threadu co tu máš, které se týká pluginu Residence a příkazů které se mi objevují v chatu
EDIT (OT): Ano, vsadím se, že to máš ode mě, vzhledem k druhému threadu co tu máš, které se týká pluginu Residence a příkazů které se mi objevují v chatu

01101110011101010110001001110111
- Shaggy84675
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj
Sejseli mám to od tebe, chtěl jsem taky zkusit na mém vlastním serveru přes pevnou IP s kámošem SkyBlock. Je to výborná věc. Chtěl bych přes to vymazat celý svět a vytvořit svůj, ale jestli ti to vadí tak já to klidně dělat nebudu
Pokud by ti to nevadilo tak bych byl rád, jak si ten celý svět přes to smazal.
Děkuji
Sejseli mám to od tebe, chtěl jsem taky zkusit na mém vlastním serveru přes pevnou IP s kámošem SkyBlock. Je to výborná věc. Chtěl bych přes to vymazat celý svět a vytvořit svůj, ale jestli ti to vadí tak já to klidně dělat nebudu

Pokud by ti to nevadilo tak bych byl rád, jak si ten celý svět přes to smazal.
Děkuji
Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že teď někdy vyjde Minecraft 1.0, tak návod napíšu až pro novou verzi.. Doufám, že to nevadí..
- Shaggy84675
- Kontaktovat uživatele:
Jasně že nevadí jenom doufám že se nezlobíš 

- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Klid, nezlobím. Proč bych měl? Když mám /plugins povolené, tak to znamená, že mi nevadí, když si něco najdete
(a mimochodem, už jsem to trochu upravil
)

- Shaggy84675
- Kontaktovat uživatele:
Sejseli už je nová verze, pomůžeš mi teda nastavit tento plugin???
Díky
25.11
Vidím že Sejsel neodpovídá, našel by se někdo ochotný kdo by mi dal nějaký příkaz jak přes CleanroomGenerator vygenerovat úplně prázdnou mapu???
Děkuji všem, kteří se ozvou
Díky

25.11
Vidím že Sejsel neodpovídá, našel by se někdo ochotný kdo by mi dal nějaký příkaz jak přes CleanroomGenerator vygenerovat úplně prázdnou mapu???
Děkuji všem, kteří se ozvou