Nepůjde mu to stáhnout.. má tam plugin proti tomu taky jsem tam zkoušel něco stahovat.. Tento spawn jsem kdysi měl zkusím ti ho dohledat
-- 29 pro 2016, 12:02 --
No spawn jsem našel téměř hned zde ho máš: http://www.planetminecraft.com/project/ ... wn-temple/
Spawn
- Batalanto12345
- Věk: 36
Re: Spawn
to ne... mam plnej RAM
dal sem si to tam jako svět.
dal sem si to tam jako svět.
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Čeština slova skloňuje pokud nevíš. btw. proč tvůj server má 1K slotů když tam máš max. tak 3 lidi co vidím ten graf občas na fóru

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě by zajímalo, jakýže plugin to má proti world downloaderu? A není něco proti schematice? Asi ne, co?
Jinak tuhle mešitoidní podivnost jsem viděl už na několika serverech lidí, co u nás dělali reklamu.
Vytáhnu z reklamátorů co se dá, zajdu se tam podívat a pak okopíruju každý dobrý nápad co tam uvidím (většinou toho upřímně moc není).
Vidět tuhle tisíckrát zkopírovanou kopírku na něčím serveru, není pro zkušenějšího hráče dobré znamení.
Jinak tuhle mešitoidní podivnost jsem viděl už na několika serverech lidí, co u nás dělali reklamu.
Vytáhnu z reklamátorů co se dá, zajdu se tam podívat a pak okopíruju každý dobrý nápad co tam uvidím (většinou toho upřímně moc není).
Vidět tuhle tisíckrát zkopírovanou kopírku na něčím serveru, není pro zkušenějšího hráče dobré znamení.