Ahoj, lidi. Mám docela vážný problém a vůbec to nechápu
Nechápu to :D
- DandyLP
- Věk: 22
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu to :D
Server: 82.208.17.29:27431
Dneska si 3 hráči na serveru koupili nejlepší VIP za 199 Kč. Poslali 3x 199 sms. Dostali prefix ale já na fakahedě účtu jsem nic nedostal. Díky za odpovědi
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nechápu to :D
VIP je hnus a do MC se nehodí xD . Ale jinak by sis asi měl zkontrolovat, zda máš správně udělanou sms bránu, zda tam máš správně nastavený kód zprávy, atp.
A nakonec by sis asi měl ověřit, zda to nedrží operátor, nebo zda prostě SMS prošla a platba byla vůbec uskutečněna - nad 100kč je dle mého vědění limit pro premium sms, které ne zcela vždy fungují a musíš je snad i potvrzovat druhou sms? Nevím, tak to bývalo. Pokud by platba nepřišla, tak je můžeš zkusit vyzpovídat, napsat tiket, napsat operátorům, a případně jim VIP zrušit, pokud by tě a systém nějak obelhali.
A nakonec by sis asi měl ověřit, zda to nedrží operátor, nebo zda prostě SMS prošla a platba byla vůbec uskutečněna - nad 100kč je dle mého vědění limit pro premium sms, které ne zcela vždy fungují a musíš je snad i potvrzovat druhou sms? Nevím, tak to bývalo. Pokud by platba nepřišla, tak je můžeš zkusit vyzpovídat, napsat tiket, napsat operátorům, a případně jim VIP zrušit, pokud by tě a systém nějak obelhali.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- DandyLP
- Věk: 22
- Kontaktovat uživatele:
Nastavené to mám dobře jinak by jim to nedalo. Jedne má paušál. A peníze jim to vzalo ..
- Aishak
Jak můžeš říct, že to máš nastavené dobře, když to nefunguje?
To, že má paušál je jedno. Nevím proč v tom vidíte rozdíl (kredit X paušál).
Pokud máš nastavené tyto VIP platby přes FH CP a dalo jim to dané výhody, pak by měla být platba v pořádku (v opačném případě by se nic nevykonalo, to má FH myslím ošetřené).
Pokud si neobdržel kredity nebo nevidíš platbu v CP tak bude lepší kontaktovat FH přes ticket. Tady to s tebou asi řešit nebudou.
To, že má paušál je jedno. Nevím proč v tom vidíte rozdíl (kredit X paušál).
Pokud máš nastavené tyto VIP platby přes FH CP a dalo jim to dané výhody, pak by měla být platba v pořádku (v opačném případě by se nic nevykonalo, to má FH myslím ošetřené).
Pokud si neobdržel kredity nebo nevidíš platbu v CP tak bude lepší kontaktovat FH přes ticket. Tady to s tebou asi řešit nebudou.