Zdravím,
keďže som si kupil CPU & MB , a ďalšie sučiastky, tak mne to bude stejnak jedno.
Ponúkam CPU, ak samozrejme ponuknete už len z toho že ste človek nejakú fakt malú sumu budem rád, potrebujem sa toho zbaviť keďže mi na to bude liezť prach.
CPU: Intel Pentium Dual Core E5700 @ 3.00GHz
Celkom slušný výkon to má, lenže pre takeho ako ja že si rád potrpím na kvalite a hratelnosti to nestačí, ale zvladne aj niektoré hry.
MB neviem, tú už pravdepodobne nikto chcieť nebude , je z roku asi cca 2012-2013, netuším, niesom si istý.
Ale aj tak niekomu aj toto CPUčko može spraviť radosť.¨
Cena: Zadarmo ako som pisal, ale ak chcete niečo dať nejaku finančnú čiastku, nebráním sa.
Do PM mi napíšte váš zaujem.
Prosím, nechajte si pre seba komentare typu : Je to staré CPU, a taketo somariny, ano je staršie, ale furt zvladne dosť vecí, pre kancelarsky PC popr minecraft a takéto.
Nepotrebný "dostačujúcí" použitý starý HW.
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nepotrebný "dostačujúcí" použitý starý HW.
Nabízíš jenom procesor, nebo i základovku? Parametry základní desky? Jako třeba typ RAM a tak…

MB asi nie.. keďže je stara cez 4 roky, tak o ňu nikto zaujem mať nebude.
-- 11 črc 2016, 14:27 --
Ale neviem čim to bude, ale kontakt sa trošku ser*á na MB, ale odfotím po vybratí toho HW, zajtra mi príde nový HW takže až zajtra.
Proste zvukový port blbne..
-- 11 črc 2016, 14:27 --
Ale neviem čim to bude, ale kontakt sa trošku ser*á na MB, ale odfotím po vybratí toho HW, zajtra mi príde nový HW takže až zajtra.
Proste zvukový port blbne..
- DeadoManTV
- Věk: 27
Zde to rychle neprodáš, zkus to prodat na Aukru, tam budeš mít víc zájemců.

DeadoManTV píše:Zde to rychle neprodáš, zkus to prodat na Aukru, tam budeš mít víc zájemců.
Ja to nepredávam, ja tu darujem

Zaplatíš max poštovné, pár euro, maximalne euro , dve eura.. Nič čo by ťa zabilo.
-- 12 črc 2016, 17:51 --
Kámo, mne na to bude sadať prach, darujem to takemu expertovi ktorý chce mať staré kúsky

GTA V na tom dokažeš nakopnuť ale .. nechci mať plný PC.. inak to neskutočne vyťažuje.
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Bez základovky jen tak procesor daruješ těžko, protože ani pořádně nevíme, co to je za socket a nějaký další parametry.

Dos jasne je napisane že nech ma dany clovek kontaktuje v PM. ty si asi nechapavý druh.
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Tak napíšu snad jasně „dám to a pokud bude mít někdo zájem, tak i tamto“ a ne se okolo toho nimrat
Navíc jsi o tý základní desce nenapsal žádný další informace, který by mohly být docela rozhodující, jestli jako jo, nebo jako ne 
Zatím jsi mi nepotvrdil socket, ale z ark.intel.com odhaduji, že to bude 775, že?
A pokud budeš té lásky, napíšeš i nějaký specifikace základní desky?
Odhaduji DDR2 RAM, onboard zvukovka. Co si neodvažuji odhadovat, tak je počet PCI-E a PCI slotů a počet RAM slotů. Případně počet SATA portů (nebo pokud má i třeba ještě IDE
)

Zatím jsi mi nepotvrdil socket, ale z ark.intel.com odhaduji, že to bude 775, že?
A pokud budeš té lásky, napíšeš i nějaký specifikace základní desky?
Odhaduji DDR2 RAM, onboard zvukovka. Co si neodvažuji odhadovat, tak je počet PCI-E a PCI slotů a počet RAM slotů. Případně počet SATA portů (nebo pokud má i třeba ještě IDE

Ram je DDR3, sata asi 4 alebo 6 portov, má to aj IDEčko xD, mechaniku má taký dlhý pásiik xD jeden mi povedal že je to sata 1