[UPOZORNENIE] Na užívateľa MarekBurget

Pokec o čemkoliv ostatním
MarekBurget

Re: [UPOZORNENIE] Na užívateľa MarekBurget

#11 Příspěvekod MarekBurget » 30 čer 2016, 13:03

izyy píše:Pokiaľ ide o našu mini pôžičku, ktorú som na ti na tvoje neustajné žobranie v zhľadom k v tedy vzniknutej situácii poskytol, tak ty si mi sluboval, že mi to vrátiš do pondelka, poslal som to niekedy cez týždeň. Nakoľko išlo o malú sumu a mala byť vrátená podľa tvojich slov do pár dní, nemal som problém.

Pri platbe som do poznámky uviedol, že ak to nestihneš z tvojich dôvodov do 30., tak poprosím 10% úrok + každým týždňom znovu navýšiť o 10% už z princípu. Netušil som však, že to takto zneužiješ a pošleš mi to 30. napriek tomu, že sme boli dohodnutý na pondelok z pred 3 týždňov napriek tomu že peniaze si mal. Preto si myslím, že úroček sa tam hodí aj keď je dneska 30. a požičanú čiastku od teba na účte mám.

Toto je však mimo tému ale keď si to už uviedol tak nech každý vidí, aký kok*t v skutočnosti si, najprv sa dohodneš a potom využiješ možnosť spraviť dohodnutú akciu v najneskorší možný termín, ktorý by ťa nestál ani o cent viac.

Ty si myslíš ,že si jediný na svete bez problémov? Alebo čo si vobec o sebe myslíš.

Tomu sa hovorí datum do kedy to možem splatiť, peniaze som až na konci(šk) roka podostaval, tak som ti to splatil, o kredity od teba nemám zaujem.
Ked nevieš čo je medzi priznaním že nemam kredity a medzi ODMIETNUTOU ponukou, tak dosť smutné že nevieš taketo jednoduché veci rozlyšiť.

-- 30 čer 2016, 13:04 --

V našej konverzácii sme sa na obchode jasne dohodli, prečo by som ti inak posielal kredity, o ktoré nemáš záujem? Reagoval som na tvoj topic, v ktorom chceš kúpiť kredity v pomere "4:1" tak čo tu trepeš? Tento topic je o tom ako od každého ideš kupiť kredity ale peniaze na účte nemáš.

Na účte mám iba v rezerve , po odoslani tych 6€ , mi zostalo 13,52€. Na stole mám 15 eur pripravených pre obchodovanie.
Čo som si chcel dať na učet, lenže ma tu spomaluješ písaním vobec že trápných príspevkov, a myslíš si že si cool?
Ja som od teba ponuku odmietol, nemám zaujem, bodka.

izyy
Věk: 10
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvekod izyy » 30 čer 2016, 13:04

Na tvojom poslednom príspevoku nie je štipka pravdy. Odmietam sa ďalej vyjadrovať, ja som sa vyjadril v prvom príspevku a kto vie čítať tak vidí, o čo tam šlo.

variodriver
Věk: 14
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvekod variodriver » 30 čer 2016, 13:05

No, uživatel stanki, ten není moc důveryhodný. Stačí se podívat zpátky. Další jediný s kým měl problém byl TheAmazingCave.
Témata:
http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=60&t=29418
Obrázek
ObrázekObrázek

izyy
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvekod izyy » 30 čer 2016, 13:09

Už len v screene z našej konverzácie sa uvádza, že mám poslať 1000 kr. a pošleš mi 10 €, kde tam je odmietnutie?

Ha a tu ťa zasa máme, 10 € by si akože nemal na zaplatenie, musel by som počkať, kým by si išiel vložiť svojich 15 € do banky, pritom vraj máš na účte 13 €, toto je mi už len obchodník :D

Dúfam, že si každý rozmyslí, či pôjde do niečoho s pochybným Marekom :) Mne ide len o to, ukázať, aký Marek v skutočnosti je a poukázať na riziko obchodovania s ním. Najradšej by som bol, ak by Marek už nikdy nemal možnosť zakúpiť kredity mimo FH (priamo). Iba ak by mal zaplatiť ako prvý.

-- 30 čer 2016, 12:11 --

variodriver píše:No, uživatel stanki, ten není moc důveryhodný. Stačí se podívat zpátky. Další jediný s kým měl problém byl TheAmazingCave.
Témata:

Ale viem, že v tomto prípade mal pravdu, s Marekom som o tom v teda na FB tiež podiskutoval a priznal sa , že to tak vážne bolo ale vraj musel chorej matke požičať všetky svoje peniaze a dospelý zarábajúci Stanki si už nejak bez tých 25 € poradí, veď musí chápať, že 15-16 ročný chlapec nezarába - boli Marekove slová.

MarekBurget

#15 Příspěvekod MarekBurget » 30 čer 2016, 13:13

izyy píše:Už len v screene z našej konverzácie sa uvádza, že mám poslať 1000 kr. a pošleš mi 10 €, kde tam je odmietnutie?

Ha a tu ťa zasa máme, 10 € by si akože nemal na zaplatenie, musel by som počkať, kým by si išiel vložiť svojich 15 € do banky, pritom vraj máš na účte 13 €, toto je mi už len obchodník :D

Dúfam, že si každý rozmyslí, či pôjde do niečoho s pochybným Marekom :) Mne ide len o to, ukázať, aký Marek v skutočnosti je a poukázať na riziko obchodovania s ním. Najradšej by som bol, ak by Marek už nikdy nemal možnosť zakúpiť kredity mimo FH (priamo). Iba ak by mal zaplatiť ako prvý.

-- 30 čer 2016, 12:11 --

variodriver píše:No, uživatel stanki, ten není moc důveryhodný. Stačí se podívat zpátky. Další jediný s kým měl problém byl TheAmazingCave.
Témata:

Ale viem, že v tomto prípade mal pravdu, s Marekom som o tom v teda na FB tiež podiskutoval a priznal sa , že to tak vážne bolo ale vraj musel chorej matke požičať všetky svoje peniaze a dospelý zarábajúci Stanki si už nejak bez tých 25 € poradí, veď musí chápať, že 15-16 ročný chlapec nezarába - boli Marekove slová.

... Mi najdi pracu a mile rád si to zarobím ,a splatím mu ten dlh..

-- 30 čer 2016, 13:16 --

Nie požičiať jej, ale dať bože moj nevypytam si to od nej... Ja som jej to dal lebo nebola v robote asi 2 mesiace.. a bolo to trošku ťažšie obdobie..

izyy
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvekod izyy » 30 čer 2016, 13:18

Ano to sa dá tolerovať, avšak keď už peniaze máš tak sa snaž vždy splatiť čo dlhuješ a nie si zakupovať zas kredity a potom sa ešte odvážiť sťažovať, že ťa okradli. To už potom vôbec nevyzerá dobre.

MarekBurget

#17 Příspěvekod MarekBurget » 30 čer 2016, 13:23

Ani to číslo, "Zbývá: 0 dní" nevyzerá dobre..

stanki
Věk: 36
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvekod stanki » 30 čer 2016, 13:44

Ten výkup, predaj kreditov by mali zakázať. Čudujem sa, že to ešte neurobili. Ved tým fakaheda v podstate prichádza o zisk.

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 30 čer 2016, 13:47

Nepřichází, protože je zákaz vykupování kreditů k prodeji tím se ty kredity musí utratit a je jich méně a méně..
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

stanki
Věk: 36
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvekod stanki » 30 čer 2016, 13:49

pitilon@seznam.cz píše:Nepřichází, protože je zákaz vykupování kreditů k prodeji tím se ty kredity musí utratit a je jich méně a méně..

Záhada ze marecek si kredity vykupuje, potom zas predáva a tak ďalej. Mne je to jedno. Najlepšie si zakúpiť kredity priamo cez fh a človek má svätý pokoj ako by sa tu mal naťahovať o pár drobných ako to bolo v mojom či izyyho prípade.

Zpět na „Off topic“